Seferdeniz1 busepp bende 30.hafta göğüs değil de bacak arkası çok çatladı göbek de aşağıda ince çizgi çıktı malesef bundan somra daha dikkat etmemiz lazımmış
Seferdeniz1 [silindi] sizin erken başlamış ben sürdüm ama gittikçe çatlıyorum ve bacaklarım oluyor çok üzülüyorum önce badem yağı çok yoğun sürüp somra lierac sürüyorum bi tık kızarıklığı açtı gibi ama bakalm
[silindi] Seferdeniz1 20+1 oldum çatlak oluşmadı daha bende karnim çok yok cunku korkudan erkenden başladim sadece 😊🙈
Seferdeniz1 Twinmomm bio oilde yüksek a vitamini var zararlı diye duydum ama bende denesem mi 30.hafta zaten
mirage_90 Seferdeniz1 31 haftalığız:) özellikle hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyo etkisi ertesi gün bile devam ediyo tavsiye ederim
rabnaz6822 nurcnbglr ben 12.haftadan itibaren günde 3 defa johsun bebek yağı sürüyorum 💁🏻♀️Bazen de badem yağı,Hindistan cevizi yağı,kakao yağı karıştırıp sürüyorum 🙆♀️
Esma_nur Twinmomm bende ikizlere hamileyim ve 26.haftadayım karnım ve bacaklarım çatladı ne sürsem yaramadı yağlı göreşe gider gibi yağlandım ama bi fayda görmedim sizin bi öneriniz war mı peki 😒😔
Fikret_kayra nurcnbglr çoğunlukla genetik bir durum.ama catlak olusumu annende varsa sendede olur ben neler denedim fayda etmedi..
nurcnbglr Fikret_kayra annem hiç bişe kullanmamış ama şimdi o kadar yırtıkları Yok darısı bana kimsede olmasın insAllah
[silindi] nurcnbglr inşallah canım biz tedbirini alalımda artık çatlarsada ileriki haftalarda yapcak bisey yok 🙈
SnmTt nurcnbglr ben bi tarif vermiştim pek rağbet görmedi ama eskilerden bulabilirseniz çok başarılı. Oluşan çatlaklarımı geçirdi benim.