zuleyhabatman 30 +6 günlük hamileyim 3 ,5 gündür kollarım bileklerim ve parmaklarım uyuşuyor ve ağrıyor oyle ki sabah saatlerinde bu ağrılarla uyanıyorum bu normal bi sey mi napmaliyim doktora gitmeli miyim
melis3 zuleyhabatman bende de vardi her gece esimle birlikte masaj yapiyorduk neredeyse sifir his oluyordu. Magnezyum eksikliginden olurmus her gece iciyorum artik cok cok azaldi artik kolumun uzerine yattigim icin normal derecede oluyor doktorunuza bir sorun
zuleyhabatman melis3 benimki fosur fosur uyuyor 🤪😔🙈kendi kendime masaj yapıyorum bugün doktora gidecez bu böyle olmayacak
Demi zuleyhabatman bu arada doktorum bana da magnezyum ve kalsiyum verdi ama benimki değişmedi. Aksine arttı. 😥 Ama belki size iyi gelir.
zuleyhabatman Demi magnezyumu önce vermişlerdi midemi bulandryordu icemedim doktor da bacaklarinda filan kramp yoksa zorlama kendini demisti birakmstm ben de bilmiyorum nasil olacak ama uyutmuyor bi de gun icinde zorlamıyor ama böyle gece ucten sonra falan onun agrisi ile uyanip uyuyamiyorum