Mrsozel Hamileyken MR çekilir mi arkadaşlar? Ya da çektireniniz var mı? 21. haftadayım ve belimde şiddetli batma oluyor belki fıtık belki başka bişi. Ortopedi doktoru da MR istedi ama çok da garanti vermedi. Çektiren oldu mu merak ettim.
Gulmartin Mrsozel benim de çekilmem gerekiyordu doktorum da izin vermişti ama detaylı ultrason için gittiğimiz profesör hayati bir durum olmadıkça sakın girme asla önermem dedi.
Seda5892 Mrsozel benim fıtığım var doktoruma sorduğumda bir sıkıntı olmayacağını belirtmişti... Doğumum bebişimden dolayı mecburi sezeryan oldu Bir sorun yoktur
Mrsozel Gulmartin ben de Pazartesi detaylıya gireceğim. Ya normal doğum olursa ve bilmediğim bi fıtığım falan varsa diye korkuyorum🤦🏼♀️ Kimisi Doğumdan sonra felç falan kalmış fıtıktan ötürü o yüzden tedirginim
Gulmartin Mrsozel ben de bel ve kalça için girecektim ama prof önermeyince girmedim siz de bir danışın isterseniz ama korkutmayın da kendinizi Allahın izniyle sağ salim atlatırsınız bişey olmaz 🙌🏻
EzgiCetin Mr serbest, ilaçlı mr değil ilacın fetüs üzerindeki etkileri bilinmiyor çünkü. Tomografi kesinlikle yasak ;)