gozdem06 Seda3562 sunny baby iris hem hafif kabin tipi gibi küçücük katlanıyor ilerde baston almana gerek yok hende puseti var
pyymamm Seda3562 pierre cardin escape aldım ama pierre cardinin tüm modelleri iyi diyolar bakabilirsiniz . Benimkini biz indirimde 1350ye aldık uyguna yakalarsanız tavsiye ederim diğerlerinw göre hafifti (chicco best friend,casual cadillac,prego quattro)
minnakfasulyecim Seda3562 Bu arabaya bakmanızı tavsiye ederim yorumları çok iyi fiyatı da efsane bence.
GizPek Bende sordum 1 saat önce ama cevap gelmedi 🤷🏼♀️ Ben bugün 1400 lirayA prego marka buldum güzel duruyordu kullanışı nasıl bilemem ama 890 lirayA sadece e bebekte bi markada görmüştüm onun dışında hiç görmedim o fiyata
Seda3562 Açıkçası başta 2000e kadar veiririm diyordum ama kısa bi süre kullanılacak şeye de o kadar vermekten vazgeçtim..
GizPek Seda3562 evet herşey o kadar pahalı ki mahalle arası bi dükkanda oda takımı sorduk 3500 lira dedi kulaklarıma inanamadım.
_aysenur Bende ebebekte 900 tl ye görmüştüm inceledik eşimle ama çok sağlam gelmedi pusetinde bel desteği yok ayrıca yastık gerekiyor altına oda 90 lira falan dedi çalışan puset haricindeki diğer uzun süre kullanılacak olan asıl oturma yeri de çok ince ve dayanıksız geldi yağmurluk yok ayrıca parayla alınacak alt sepeti de küçücük kararsız kaldık 🙆
Mrvblg_ Prava p14 fiyat performans olarak iyi bir araba. Şu an 1200 civarı falan bi bakın isterseniz puseti vs kaliteli