Nehirkaya25 Nuraslanklc normal de bu saatlerde kipir kipir olan bebegim durgun hayir olsun insallah korktum doktora mi gitsem
Nuraslanklc Nehirkaya25 Ne yaptın gittinmi doktora ? Son zamanlarda hareket çok önemli ihmal etme aman
Nuraslanklc @Sibel2344# doğum yaptığım günden beri cümlesi için dua ediyorum inan ki ❤️Rabbim kolaylıklar versin inşallah cümlesine
Nehirkaya25 Nuraslanklc azalmış evet randevu aldim doktorumun sali gunu boslugu var bakayim olmazsa acile giderim
Sinem2 Nuraslanklc evet bilgi de vermiyolar, benim ilk dogumumda da aynen dediginiz gibi serum gibi getirip taktilar megerse o suni sanciymis 😄
Nuraslanklc Nehirkaya25 🤣Allahım bende diyorum ya ben seni şehir hastanesine gidenlerden sandım 😅hatlar karışıyor isimler benziyor galiba 🤭
Nehirkaya25 Nuraslanklc burdaki hastanede şehir hastanesi kuzu ben sebir hastanesi dedim ya ondan ankara sandin heralde 😂
Aycalyaa Nuraslanklc yaa sonunda doğurdun demek gelmek bilmiyo diye her postta görüyodum seni sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah canım❤ bide bende geçen gün a1 de yattım damardan ilac takviye aldım bilseydim gelirdim ziyaretinize bebisi de görürdüm seninle de tanışırdım😌
Nuraslanklc Aycalyaa ay keşke daha dün çıktık hastaneden hemde çok sevinirdim 😇 sonunda doğdu bebişim evet aslında bence onun hala gelmeye niyeti yoktu😅doktor aceleci çıktı
Aycalyaa Nuraslanklc olsun sağlıcakla geldi ya 😍 allah analı babalı büyütsün canım benim cok sevindim🌸