Merhabalar doğum hikayemi yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım 9 ay boyunca bu anı beklemiştim yazmaya karar verdim ilk bebeğimi 28 haftada dünyaya getirince bu defaki hamileliğimde her seyde panik yaptım bende herkes gibi her akıntıda suyum geliyo sandım her ağrıyı sancı sandım yada bebek biraz az hareket etse stres oldum bunlar dışında sorunsuz güzel bi hamilelik gecirdim hamileyken yaptırdığım 2 li test sonucum riskli geldi ama hiç kafama takmadım ayrıntılı ultrasonda hersey çok iyiydi bebeğime inandım rabbim onu bana verdiyse vardır bi hikmeti dedim doğumum planlı sezeryandı 38 haftalıkken sezeryana alındım spinal anestezi oldum çok güzeldi iğneyi hiç hissetmedim sezeryan sonrası bas ağrım fln hiç olmadı sadece 2 gün belim ağrıdı geçti oda sezeryan esnasında bebek çıktıktan sonra atoni oldum yani rahmim kendini salmış ve aşırı kanamam olmuş 9 ünite kan verdiler kabus gibi günler yasadım az daha rahmim alınıyodu sezeryanım 4 saat sürmüş bu yüzden esim çok korkmuştu ameliyattan çıktıktan sonra 4 gün hastanede kaldım ve 4 gün boyunca suni sancı masaj tuşe her seyi dibine kadar yasadım gecti gitti rabbim bi daha göstermesin kızım çook sağlıklı dünyalar tatlısı onu görünce herseyi unuttum uzun oldu hakkınızı helal edin herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar diliyorum