40+1 olduk bugun kendi doktorum izindr oldugu için bugun baska doktora gittim benim doktorum 1 cm açıklık var ama sancın yok demişti 1 hafta önce bugun baska doktora gittim oda 3 gün sonra gel o zamana kadar bi şikayetin olmassa geldinde yatışını yaparız dedi eve geldim tansiyonum düştü dogum acile gittim ordada tansiyon nst falan bakıldı en son çatıya çık dedi ebe Allah razı olsun o ebeden 🤗 cidden dünyada böle iyi insanları hep karşımıza çıkarsın rabbim👏👏 neyse once bana derin nefes al dedi sakın kendini kasma senin canın acır ben ışimi yapıp giderim dedi ama görmeniz lazimdi nasıl tatlı dilliydi 😊 Bende tavsiyesine uydum muanemi yaptı şimdilik bişi yok dedi hiç bir acı vs bişi hissetmedim 😊 eve geldik yemek falan derken uyumuşum yarım saat yataga geçmeden wc gittim kahverengi akıntim geldini gördüm muaneden falandır dedim ( affınıza sıgınarak ) diyorum kendimi silince pembe akntım oldunu fark ettim 2. Kez sildim kendimi afif kırmızıydı bu kez ve hala ara ara damla damla pembe lekeler gelmeye devam ediyor o pembe ve kırmızı akıntıdan sonra kasıklarım ve belimde gidip gelen kasılmalar var🤔 sizce çatı muanesinden mi kaynaklanıyor yoksa dogum belirtileri mi daha öncede çatı muanesi olmuştum herhangi bi akıntım vs bişi olmamıştı bilgisi olan var mı ??