Mevr 06MervevreM06 ben e bebekte joie marka litetrax 3 travel sistem bebek arabasını çok beğendim şuan 1600 tl ama şubatta indirime girecek bekleyin o zaman alın dediler çalışanlar sağolsunlar ortalama 1200 civarı olacakmış. Bi bakın derim 🤗
Szeys 06MervevreM06 Ben kraft fit2 travel sistem aldım henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun olduğunu söylemişti😊
Szeys Mevr @06MervevreM06 Yalnız litetrax ların portbebesi sökülmüyo anakucağı da üzerine takılıyo. Hep aklımda o vardı sonra üzerine takıldığını görünce vazgeçtim.
06MervevreM06 Szeys Bende kraft leon almstim netten bugün geldi pek beğenmedim yarın iade etmeyi düşünüyorum. Asıl kararsizligim bu 😊
Szeys 06MervevreM06 Her model farklı tabi. Twist de güzel mesela fit2den tek farkı portbebe ya da anakucağını çıkarıp çevirmiyosun da olduğu yerdeyken yönünü çevirebiliyosun😊 ben de diğer kraftları beğenmedim pek. Fit2 ya da twist bence
Mevr Szeys sökülmüyor ama katlandığında çok küçülüyor ve bavul gibi sürüklenerek taşınabiliyor o yüzden beni rahatsız etmedi zaten anakucağını çok uzun süre kullanmayacağız diye düşündüm 😊