Minemine Bebeğim sağ tarafa yatınca daha çok hareket ediyo. Sizde nasıl acaba sağa yatın hep derler ama bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen sola dönmek zorunda kalıyorm döndüğüm an kıpır kıpır oynuyo çok net şekilde hissediyorm öyle
Minemine Canangnr pardon ya 😊 evet evet yanlış yazmışım sol önerilir benimkide hep sağa dönünce oynar
Tiredmom ben saga yatınca nefes alamıyorum sanki hamileliğinin ilk başları 7. aya kadar hep saga yatiyordum alışkanlık böbrek genişlemesi oldu hep sola yatıyorum şimdi ama artık saga yatınca nefesim kesiliyor sanki 35+4 💕
deletedmom01 Tiredmom ben sırt ustu yatiyorum 6bucuk aylik hamileyim ne saga ne sola yatamiyorum belim agriyor nefesim daraliyor 😐😐 sırt ustu yatmak oyle iyi geliyorki bebegimde baya harekt ediyor boyle bi sknti olmaz dimi.? 😐
nizamdereilknur Bende sola yatayım diyorum hep ama sol tarafımda bi batma oluyor bende sağa yatıyorum ole rahat ediyorum artık sona doğru ulaşınca gece uykusuzluğuna hazırlıyor vücut bebisko doğunca zorlanmayım diye heralde gece 5 kere uyanıyorum 😊
Minemine deletedmom01 bende sırt üstü yatmayın diye duymştm ama ne kdar doğru bilmiyorum yanlış yönlendirmiyeyim
Sibel3434 deletedmom01 sırt üstü yatınca kordon dolanma olabiliyormuş bende yatilmamasi gerekli diye biliyorum
deletedmom01 Minemine bende oyle duymustum ama elimde degil diger turlu belim agriyor belime yastikta koysam agrim oluyo nasil yapssam bilmiyorum 😐🤔
Ozlmdz deletedmom01 doktorun bana sol tarafına yat dedi. Sağa yatarsan bebeğe az oksijen gider ve kan dolaşımı azalır dedi. Sırt ustu de yatarsan rahime falan damarlarina baskı olur iyi olmaz dedi. Sola yat hem bebek daha iyi oksijen alırmış hem de kan dolaşımı daha rahat olurmus
Ozgeliz deletedmom01 benim de devamlı sırt üstü yatasım geliyor ama doktorum dedi ki bebeğini balık gibi düşün bi sıvının içinde sırt üstü yatarsan sıvısı dağılır rahat oksijen gitmez ve rahatsız olduğundan çok oynar dedi. Sağa yatarsan nefes darlığı çekersin dedi. Bunu yaşıyorum bu doğru. Hep sola yat dedi sol tarafım acıyor 🙁( bacaklarım bile hep sırt üstü yatasın geliyor oğlum için... (34.Haftam) azzz kaldı