Glsm3553 Merhaba hanımlare bebeğiniz için şampuan vücut losyonu çamaşır deterjanı vs. Hangi marka düşünüyorsunuz ve tavsiye edersiniz ben açıkçası unibaby ve dalin arasında kararsız kaldım
pyymamm Glsm3553 minoris vs düşünebilirsiniz mühendisinoğlunu takip edip bakabilirsiniz. Ben unibaby sıvı deterjan aldım yıkadım güzel. Sampuan mustela dalin unibaby aldım pişik kremi bepantol ve sudocrem aldım vucut losyonu chiccodan onu kesin tavsiye ederim
Bahar2 Glsm3553 mustela merhaba bebek seti aldım dalin yeni doğanda egzama yapıyor mührndisinoğlunu takip edebilirsiniz İnstagram da
burcuatakann Unibaby hakkında fikrim yok ama dalinde cok fazla katlı maddesi olduğunu biliyorum mustela sebamed bubchen markalı ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.Ben mustela alıcam camasır deterjanı olarakda dalan roxy
Kaderisi Mustela merhaba bebek setini almayı düşünüyorum şampuan losyon yağ vs var içinde biraz pahalı ama uzun süre kullanılıyor .
Kaderisi Mustela merhaba bebek setini almayı düşünüyorum şampuan losyon yağ vs var içinde biraz pahalı ama uzun süre kullanılıyor .