Gulsunn Kbr_71 benimde burnum tıkalı oluyor özellikle geceleri. Ama gebelikte normal bir durum. Nefes darlığı da 25. Haftadan beridir yaşıyorum çünkü karnım büyüdü iç organlar sıkışıyor haliyle içerde
Pelsin Kbr_71 ben de öyleyim ya daha 17 haftaliğim az bişey yiyom nefes alamiyo gibi oluyomnsanki bi kilo yemişim geceleri de birden nefesim kesiliyor gibi heralde şişko oluyoruz😅
Fidan3594 Kbr_71 kesinlikle bende de oluyor nefes alamamaktan uyandığım bile oldu. Diyaframa baskı yapıyor birde burnum sürekli tıkalı gibi
Yelz_91 Kbr_71 bnim gce oluyor canım . Yoğun bir kan akışı olduğundan kaynklanıyormuş😞 gece bir anda uyanıp boğazımı sıkmışlarda nefs almya çlılıyormuş gbi hissediyorum ama burnum her gce tıkalı🤦🏻♀️
Gokcylan Aynı durum bendede var hamilelikten burun şişiyormuş öyle duydum umarım geçer en yakın zamanda
mutluuannee Kbr_71 benim burun tıkanikligi sorunum normalde de vardi burnumdaki sorundan dolayı ama nefes sıkıntısı arada yasiyorum bende insallah ilerledikce daha kotu olmaz bu durum suan 29+1 olduk 🤷♀️