inci_6007 Kizlar 38'5 im bir saattir belime şiddetli ağrı girip çıkıyor midem bulaniyor ishal oldum bı de sanırım belden mi başlar yoksa buda mi yalancı sanci
Gulsunn inci_6007 İshal doğumun başladığını gösterir çoğu zaman. Sancılarına dikkat et zaman tut. Düzensiz ve dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır geçmiyorsa gerçek sancıdır.
Seda_123 inci_6007 5 gün oldu doğum yapalı kendi sancım değil ama suni sancıyla doğurdum belden kasıklara yayılan bi ağrıydı ve açılma olduğunda midem bulanıyordu kusuyordum
69Seyda69 Canım bende pazar günü kasık bel ve sırt ağrısıyla gitttim açılma 3 cm kafa asaşıdaydı ne olur ne olmaz sen bi gözük
Aslhntugra 69Seyda69 canim nisanin geldimi gelmeden de acilma oluyo mu bide bebek kanala girmismi oluyo acilma olunca yoksa kafasi asagimi donuk sadece ne dediler sana simdi sancini mi bekliceksin suni sanci falanmi olacak
Aslhntugra Ya Bende aslinda merak ediyordum nasil oldugunu sancinin benim dunden beri hafif kasik agrim var bugunde bi kac kez belime siddetli agri oldu ama gercekten sanci mi yalanci sancimi bilmiyorum bende merak ediyorum nasil olmali 🤔
69Seyda69 Aslhntugra yok canın açıklığa bakınca kan gibi geldi 3cm açıklık vardı sancım bi çok oluyodu bi az yürüyemiyodum sabah çıkış verdiler kafa aşagıdaysa kanaldadır benimkinin başını ellleriyle hisssetmişlerdi ama elllersem bastrrsam geri gider falan dedi rahimde incelme vardı bide
Aslhntugra Seda_123 canim Kacinci haftada suni sanci ile dogum yaptin bide kac saat surdu suni sanciyi alip dogumun olmasi
Seda_123 Aslhntugra Tam 39.haftamda doğum yaptım canım 11 de suni sancı verildi 5 te doğum yaptım 6 saat sürdü toplam sadece son 1 saati zorladı beni o kadar 😁39.haftamda verilmesinin sebebi de suyu çok azalmıştı doktorum riske giremem dedi