elmdmr kızlar şu an hastanede yatıyorum daha önce 20 haftalık kaybım var rahim ağzı yetmezliği nedeniyle bu sefer 14. haftada dikiş attırdık iğne ilaç hepsini kullanıyorum dün ağrım bardı geçmedi bugün hastaneye geldiğinde açılma var dediler 7mm araştırma hastanesine geldim doğumhaneye aldılar çok korktummm😥😥😥 sancı varmı diye baktılar çok şükür yok pruluton iğne vurunmuştum açıklıkta yok dediler ama geçen hafta 25mm olan rahim 15mm çok riskli ve çok korkuyorum serklajlı yerimde enfeksiyon varmışş şu an boş boş yatıyorum kültür aldılar sadece ilaç falan vermiyolar çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktann evladımı kaybetmektenn nolurr dua edin bana kızlarr😥😥😥😥
sryvzozgn elmdmr rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah zamanını bekler meleğin dua oku bizimde dualarimiz seninle olsun inşallah 🤲🤲♥️
Gizeminik elmdmr canım geçmiş olsun ben de serklajlıyım benimde 15 mm e düştü ama drum sıkıntı yapma zaten artık düşmeye başlar bu beklenen bir durum demişti.. Hatta örnek verdi serklajsız halde 0,5 mmli ikiz hamilem var o bile stres yapmıyor demişti.. inşallah yatarak daha da dikkat ederek zamanında sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🤲🏻🍀hastanede suyu sızan, açıklığı olan ne yatan gebeler gördüm hepsi zamanında doğurdu. Allah yardımcımız olsun dua ediyorum senin içinde..inşallah güzel haberler verirsin sıkıntı yapma
Saryamom Rabbim yavrunuzu size bağışlasın Allah acısını göstermesin kucağınıza aldığınız günceleri görün inşallah bol bol dua edin WC dışında ayağa kalkmayın yormayın kendinizi ve moralinizi yüksek tutun stresten üzüntünüzden oda etkiliyordur şimdi
elmdmr Saryamom yatıyorm sürekli zaten canım ama şster istemez geriliyorum inşallahhh bende yavrumu sağ sağlim kucagma slırımm
Polat2706 Canım Allah şifalık versin dün cevap yazmıştın serklaj yaptırmaya ilgili. İnan çok üzüldüm dualarım seninle inşallah bebişin vaktine kadar durur sonra sağlıkla gelir sen yüreğini rahat tut ve elini kalbine koyup salavat çek Allah yardımcın olsun 🙏🙏
Mehricik Iyi olursunuz insAllah bende de 25 mm di amma sadece yatarak da iyilese biliyo hic kalkmayin oturmayin bile sadece uzanin rahim agzi kisala bildiyi gibi istirahetle uzaya biliyo da bol bol dinlenin duzelicek insAllah kac haftaliksijjz bu arada?
Aycha Hem siz hem bebeğiniz için her şey yolunda gitsin, miadında, sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın, güle güle büyütün inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.