TwinsmomDA NukleerBaslikliKiz muz süt yoğurt kasar peyniri ceviz aldırıyor diyolardi biraz denesen faydası olabilir
yildiz23 TwinsmomDA bende anlamadım ki canım 25+1 de gittim galiba 10 kilo ben almışım bebeğim 770 Gr yemek yemiyomusun bebeğin zayıf küçük kalır dikkat et vs dedi bir hafta sonra yine çağırdı kilo takıntım yoktu artık sağolsun var
Adige09 yildiz23 protein ağırlıklı beslenirsen bebegin kilo alir süt yogurt peynir et balık tavuk bunlar !
Yasmin1 Seyda17 benimde öyleydi ama fazla demedi kilosu için gayet iyi dedi 26+2 1.080 gramdık . doktordan doktorada değişiyor bence ya
Zehramomm Babyone doktor tam haftasıyla uyumlu dedi normalde zayıftı bebeğim minyon tipli bebek zaten kilolu değil ki 5 gün geriden geliyodu hatta haftasını yakaladı şimdi
Babyone Yasmin1 hıc sıkıntı yapmayın o zaman maşşallah tombul olucak demekkı basınıda takmayın kafaya sanırım bebek komple ırı dogal olarak basıda kıloya gore buyucek
Babyone mucizelerininannesi nestle markası. Gunde uc bardak onerdı demıstı burda bı kadın doktoru sylemjs. Sadece son haftalarda bence deneemek lazım doguma yakın.
zelis63 mucizelerininannesi canm nesquik kendisi bir marka zaten marketlerde var evet bende içtim banada biraz etkisi oldu sanırım 1 ayda 800 gram kadar almıstı bebeğim 24 le 28. Hafta arasnda