tazeanne_ İyi akşamlar güzel anneler 🤭 kızlar size Bi sorum olacaktı benim doğuştan sağ bacağımda kalça çıkığı var 7 yıl tedavinin ardından şükür iyim 3 cm Bi kısalık var onun dısında Bi sorun kalmadı görünürde. Sorum şu çevresinde yada kendinde bu sorunla normal doğum yapan varmı acaba. Ve dip not: bağdaş kurup dahi oturamam ve özür dilerim ilişki esnasında dahi acamam bacaklarımı 😢
ozlem_1990 tazeanne_ canım bende de kalça çıkığı vardı, küçükken ameliyatlar ile düzeldi. gayet de normal doğum yaptım. 6 yaşında şuan oğlum. Ikinciye hamileyim. Ama bacaklarda kısalık yok benim. Kuzenimde de sende ki gibi bir bacağında kısalık oldu kalça çıkığı. Ama o da iki kızını normal doğum etti.
ElifOncul tazeanne_ kaçıncı haftadasınız ? Ben henüz çok başlarındayım 8+3 :) ileride fazla ağrı yapar mı merak ediyorum..
ElifOncul Merhaba bende de kalça çıkığı sebebi ile hareket kısıtlığı var malesef ben de aynı sorunları yaşıyorum. Dr sezaryen dedi..
tazeanne_ ElifOncul sizede çok geçmiş olsun cnm bilmiyorum bende direk kafamda sezeryan olarak bitirdim ama herkes yapabilirsin eskiler nasıl yapmıs su bu diyor
Baloglum93 tazeanne_ normal doğum esnasında catalfa bacaklarınızı belirli bi seviyede açmanız gerekir eğer bağdaş kuramıyorsaniz catalfa bacaklarınızı rahat acamazsiniz catalda rahat olamazsınız doktorunuza bunu belirttiginizde zaten sezeryan onericektir
tazeanne_ ozlem_1990 canım kısalık hiç sorun olmuyo fark edilmiyor bile ama dediğim gibi bağdaş kurup dahi oturamam ben hiç. Hiç bilmiyorum napıcam normal cok istiyorum ama Bi sorun bırakırsa DİE korkuyorum
ozlem_1990 tazeanne_ bende bağdaş kuramıyorum, çok açamam zorlanır bacaklar, ama rahminin açılmasıyla alakalı. Ben ortopedist e ve kadın doğum doktoruma çok danıştım. Normal istedim. 6,5 saatte doğum yaptım
tazeanne_ Baloglum93 anladım cnm cok tesekkür ederim bakalım artık gelecek ay randevum var o zMN konusayım bu mevzuyu
tazeanne_ ozlem_1990 anladım cnm daha 14 haftalık ben iyice Bi arastırayım bunu cok tesekkür ederim 😘