Cerenssn Kızlar 4 aylık hamileyim sağ kalçamdan belime doğru giden bir agrı var neden olabilir aksam oldugu zaman bacagim tekliyor yürürken basina boyle birsey gelen varmi
Oznur_11 Cerenssn 26 haftaligim bende son 1 aydır hergun değil ama genel olarak geceleri yaşıyorum kalça ağrısını. Magnezyum dedi doktor evet kullanınca iyi geliyor ama ilaç kullanmakda istemedigimden çok acı çekmedikçe kullanmıyorum.
Akdenizbebisi Cerenssn magnezyum eksikliğinden banada yazdı 7 8 gün kullandım sonra agır gelmeye başladı hastanelik oldum 😔
Nesibetul O aylarda benim de olmuştu. Leğen kemiği mi genişliyor nedir bilemedim. Tabi magnezyum ve kalsiyumun da etkisi var. Kullanın bence. Ben bir hafta bıraktım kendi başıma, test yaptığım o hafta epey düşük çıktı kalsiyum magnezyum oranım.
Akdenizbebisi Cerenssn 9 ilaç vermişti bana vitaminlerim çok düştü diye o yüzden ağır geldi 😔 mide agrısından istifra etmekten mahvolmuştum tüm gün uyuyordum agrıdan hastaneye gittim ilaçlara ara ver dedi 4 gündür kullanmıyorum kendime geldim resmen