SaadetMurat Arkadaşlar şimdiye kadar gebelikten önceki sütyenlerimi kullanıyordum.24. Haftamdayım artık sıkıyor.Hem doğum Öncesi hem de doğum için sütyen ve Atlet alacağım?nasıl almalıyım kaplı gibi bazı terimler var.Ne anlama geliyor?
arslanmerve57 SaadetMurat emzirme sütyeni ve emzirme atleti alın ben öyle kullanıyorum hem doğumdan sonra da kullanabilirsiniz ☺️
TwinsmomDA SaadetMurat emzirme sütyeni felan ise yaramıyor diyo tecrübeli anneler ben almicam ama Marks and spencerin bi sütyeni var telsiz toparlayıcı diye geçiyor sanırım çok güzel onu kullanıyorum biraz büyüdükçe göğüsler esneyen ve güzel tutan cinsten.
SaadetMurat Sunay10_ internette az baktım da ölçüsü oluyor sanırım ona bir bakmak lazım göğüs altını falan ölçüyorsun
Demetdemircioglu Ben emzirme sudyeni kullanmistim gogsum cok buyuk degildi normal sudyenlerle emziremiyodum☺️
CansuCaner SaadetMurat SaadetMurat kaplı dediğiniz komple ince sünger gibi olanlar. Kapsız ise eski tip olanlar ninelerin kullandığı çamaşır tarzı. Google a yazın çıkar. Kaplı emzirme sütyeni kesinlikle tavsiye etmiyorum ben asla kullanamadım hiç rahat değiller emzirirken. Askıları yerinden çıkabilen normal bir sütyen de olsa ayni işlevi görür. Ben nbb marka kaplı desteksiz sütyenden çok memnun kaldım. Hem uygun hem rahat. Ama şunu bil hiçbir sütyenle rahat emzirilmiyor ben o yüzden çoğu zaman takmıyorum sütyen. Emzirme atleti daha kullanışlı sütyene göre.