Sblates Arkadaşlar 30haftalık gebeyim doğum 29mayıs gibi gösteriliyor bebişlerimiZi sizce nasıl giydirmeliyiz uzun kollu mu kısa kollu mu ?
Btlgnlty Sblates Benim de doğumum 29 mayıs olarak gözüküyor doğum yaptıktan sonra uzun kollu giydirmeyi düşünüyorum bir süre tabi havalara da bağlı
Obsesifk Sblates ilk bir ay kendimiz nasıl hiyiniyorsak bir kat fazla giydirmemiz gerekiyormuş o sürede uzun kollu üzerinede bir yelek olabilir
Mrve26 bahar bebegi olucagi icin bizim bebisler fazla kalin olmayan onlari terletmiyecek ama yinede usutmeyecek pamuklu uzerinde pamuklu yelekler giydirerek bu olayi çözebiliriz 🤣🙏
Mrve26 doktorum 20 mayis dedi ama nedense hep icimde 15 mayis var ne tuaf 5 gun erken olcakmis gbi hissediyorum 🤣🙏
Pinaryyim uzun kollu üzerine yelek uygun olur🙂 kaloriferleride haziran ortasına kadar yakarız sanırım
GamzeKrcalolu 26 mayıs görünüyor bizimde☺ Bende hep 0-3 aylık aldım hemen büyüyor 3-6 alsaydın kıyafetlerini dediler
melegimibeklerken 30 mayıs doğum tarihimiz. İlk kıyafetlerini hep uzun kollu aldım. Temmuz ağustos ta anca giyilir kısa kollular