Sureyya123 Iyi aksamlar 2 haftadir dogum olucak diye bekliyrm doktorum bebek dogum kanalina girmis en gec sali gunu alirim demisti 2 hafta once acilmam da 1 cm le baslamisti git gel en fazla 40 50 cikiyordu sancim acilmam 2 cm anca olmustu ama evde cektigim sancilarin hadde hesabi yok gercektrn gece gunduz cok cektim artik yalanci sanci mi bu kadar zor neyse bugun son kez bi umit acilmam ilerlemistir diye gittim ama ne öğreneyimm 2 cm acilmam kapanmiş sancim tamamen kesilmiss kala kaldim oyle doktora bugun sezeryandan kokruyorum dedim ama pek ic acici bisey de demedi boyle olan var mi som 15 gunum kaldi tekrar acilmam olur mu sizce
Ahuzd Sureyya123 Kaç haftalıksın? ilginç olmuş ilk kez duydum, açılma nasıl kapanır ki? benim açılmam 1cm sadece 2 haftadır, hiç sancım yok yalnız🤷🏽♀️ yarın kontrolüm var 40+2 benim, açılmaya bakacak ve suni sancı için gün konuşacağız .
Sureyya123 Ahuzd evet gercekten kontrol eden ebe doktorum nstyi ceken hemsire bile sasirdi anlamadim ben de zaten şoka ugradim bugun
Sureyya123 Ahuzd insallah sezeryana gerek kalmadan hayirlisiyla normal bi sekilde dogum olur suni de olsa raziyim