Kızlar benim doğumum zorunlu sezaryen oldu bebeğim 2 hafta gerideydi zayıf oldugu ıcın doktorum normal dogum yapıp riske almak istemedi kalbi yavaslayabilir dedi. Sonra sezaryen gününe kadar normal doğurabilirsen deneriz dedi, sancılarım nst de yeterliydi ama bu seferde bebeğimin 39. Haftada ters döndüğünü makat geliş olduğunu öğrendim büyük bir gol yedim😀 neyse artık sezaryen korkuma rağmen ben hazırlıklarımı yaptım, dün sabah yedide yatış yaptık 09:00da sezaryen saatimdi bekle bekle odada kimse beni almaya gelmedi kimse gelmeyincede ben biraz oh be diyodum korkuyodum çaktırmıyodum😀 sonra kapı tıklatıldı vee hadi bakalım ameliyata dendi😬😬 beni sardı bir korku o ana kadar gayet cool ve sogukkanlı tavrımla insanlara heyecanlanmayın bakın bende bişey varmı diyodum😀 önde ben arkamda ailem ve eşim ameliyathaneye indik, içeri girerken eşime baktığımda ağlıyordu orda bende film koptu🙈 doktorumla arkadaş gibiydik anestezi uzmanıda öyle çok cana yakındı ben doğum öncesi ipek kirpik yaptırmıştım baya bi makyajlı girdim sezaryene herkes bana işte görmek istediğimiz anne modeli dedi😂 spinal için belime iğne yapıldı orda canım acıdı iğneyle sanki belimi oyuyo gibi hissettim. Sonra uzandım uyuşmayı beklerken sondayı takıcaklardı şuan takmayın uyuşmak istiyorum dedim iyiji öyle demişim uyuşuk takmalarına rağmen o rahatsızlığı hissettim. Odada çıkartırlarken acımadı ama sonda sonrası ilk idrarım çok yaktı kızlar. Üstümden yeşil örtüyü kaldırdılar ve ben çırılllçıplak kadavra gibi yatıyodum herkes basıma toplanıltı çok utandım kafamı çevirdim 🤣 herkes benimle konusuyodu kaç yaşındasın karnında yok falan filan ben sürekli anestezi uzmanına genel anestezi nasıl oluyor bebek şu kilo doğarsa ne olur böyle sorular soruyodum seni keşke uyutsaydım bi sus dedi😂 tavanda gümüş renk kaplamalar vardı, ayna gibi değildi ama ben oraya bakınca karnımın içini gördüm ve oraya bakmamaya calıstım. Karnımı çekiştirdiklerinde midem bulandı 2 kez iğne yaptılar anında kesti. Ve bebeğimi çıkarırlarken hissettim içimden bişey gitti☺️ Doktor omzuma yatırdı allahım o nasıl koku o nasıl bi ten... 2400kg 50cm minnak bir erkekk❤️9 ay boyunca yüzünü hiç göstermemişti çok merak ediyordum sarışın okka burunlu köfte dudaklı bir çocuktu o kadar ağladımki🙏🏻 Benim dikişimi yaparlarken yorgunluktan uyuyakalmışım. Odaya cıktığımda herkes bebeğin başında toplanmıştı😀 beni ameliyathane kapısında bekleyen yoktu unutmuslar beni cocugu gorunce😂 ilk yürümem çok zor oldu ama yürüdükçe açıldım saat başı yürüdüm kendimi zorlayıp. Sütüm gelmedi şuan eve çıktık sıcacık duş aldım damla ve çay verdi doktorum onları içtim bebeğim boş çeksede emziriyorum uyarılsın diye ama sütüm yok diye sarılık olmasın mama ver dedi doktorum, şuan oyuncak bebek gibi yatıyor yanımda🥰 evimdeyim çamaşır astım yemek yaptım allaha şükür dün sabahtan bu yana toparlandım ben, sadece klozete vb otururken birinden destek almam gerekiyor. Ameliyat yerimde yapıştırma küçücük bir yer dikiş değil kanamamış bile pansuman yaptım. Ne kadar yürürsen o kadar açılıyorsun onu anladım, her işimi yapıyorum çok şükür bir günde. Ayaklarımı sırtımı sıcak tutmaya çalışıyorum dua edin sütümde gelsin üzülüyorum biraz🙏🏻 Uzun oldu hakkınızı helal edin❤️