Nisa2019 Bayanlar ben 17 haftalık hamileyim hamilelik döneminde rezene cayı içilir mi bebeğe bi zararı var mı?
pink01 Nisa2019 bitki çaylarını bize sormamalisin herkesin içebileceği çaylar farklı takibini yapan doktora sormalisin biz bilemeyiz senin vücudunun neye ne tepki verecegeni ☺️
Lacivertli_kelebek Nisa2019 Bitki çayları gebelikte yasak bazı bitki çayları rahim ağzını açıyo onun yerine süt yada evde kendiniz portakal suynu sıkıp için
Nml06 Nisa2019 Merhaba, hamilelikte bitki çayları önerilmiyor. Genelinin söktürücü özelliği olduğundan ötürü. Rezene hele pek masum sayılmaz
Curlymom Şuan haftanız itibariyle içmeyin sakıncalı o tip bitkisel çaylar doğuma yakın içebilirsiniz doğumu başlatıyor deniyor
Ozgdnc Bunu doktorunuza danışın bence. Burda yazilanlarin aksine doktorum adaçayı hariç tüm bitki çaylarını icebilirsin dedi bana. Günde 2 bardak kadar izin veriyor. Üstelik 32 haftalık ikiz gebeyim 😊
Talentedmom Nisa2019 hamilelikte bitki çaylarını doktorlar önermediği için hiç içmedim içmesen daha sağlıklıolur doktoruna danış mutlaka
ilkbahar Rezene papatya nane ıhlamur gibi çaylar gebelikte içildiğini söylüyo jinekolog dr Kaan Kocatepe youtube videosunda ben içtim hepsinden o yüzden 🙂
Hayat Nisa2019 mecbur kalmadıkca içilmemeli.Ama ben okumuştum mecbur kalınırsa 1 fincanda içilmekde zarar yok.Ama yinede bitki çaylarından uzak durun .
ZehraMuge Nisa2019 dün doktoruma sordum, gaz şikayetim olduğu için. İçebilirsin bebeğe bir zararı yok dedi