Merhaba kızlar🙋🏼♀️
ağlarken doğdu doğacak derken ben de bugün tam 1 haftalık anne oldum😊
Benim hikayem de çok dramatik olmasa da zor geçen aylar sonucu şükürler olsun yavruma kavuştum. Öncelikle bir düşük rahimde perde ameliyatı ve 8 ay sonra spontan gebelikle başladı hikayem. O zamanlar çok zordu rabbim isteyen herkese versin. Gelelim gebeliğe ağlaya ağlaya geçen bir süreç 29. Haftaya kadar her şey normal iken birden rahim ağzı kısalması ile 37. Haftaya kadar yatarak geçen 8 hafta çok zordu. Hep bir şey olacak korkusu derken son kontrolde doktorumuz bebeğimin 3.700 olduğunu boyunun da 52 cm olduğunu rahim ağzının da daha fazla dayanamayacağını söyledi. Riske atmayalım diyerek sezaryen kararı aldık. 14.01.2020 sabahı epidural ile kucağıma aldım kızımız şükürler olsun. Hala hafif ağrılarım var tabi ama şükürler olsun sağlığımız yerinde☺️ Sezaryen zor arkadaşlar gerekmedikçe normal doğum en sağlıklısı korkunç değil ama sütüm gelmedi mesela daha yeni emZirebiliyorum ki en büyük sıkıntımız bu oldu planlı olduğu için tabi. Onun haricinde kendinizi toparlamanız zaman alıyor. Kızıma hala adam akıllı bakamıyorum ki kendimi zorluyorum. Ameliyat kısmı çok kolay epidural hiç acıtmıyor ne baş ağrısı ne de şiddetli bel ağrısı oldu. Sonrasında da rahattım ilk kalkış da öyle aman aman zor değildi. Gün geçtikçe iyileşiyorsunuz. Tek zorluğu dediğim gibi bebeğinize yetememe duygusu. Başka sorulArınız varsa yanıtlayabilirim😊