Askile Kızlar göğüsumde ucunda kabarcıklar oluşuyor baya bi var bide kasiyasim geliyor ama açıyor ucu onlar süt içinmiş oylemi
Ctntsgk Askile Montgomery tüberkülleri deniyo canım ona kahverengi kısım üzerindeyse eğer kaşıntı da malesef gerginlikten büyümekten oluyo kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben hamile olduğumu öyle öğrenmiştim erken belirtiler arasında var saydıkların hep☺
Esrelf Askile sivilce gibi görünüyor ama değiller. Sıkmayın canınız yanar. Gögüs ucunun nemli kalmasını sağlıyor mongomery tüberküleri. Kaşıntı nemsizliktendir. Bol su için, nemlendiren çatlak kremleri sürün.
Bensuu Askile ay o bende de var, anneme gösterdim nazar dedi okudu üfledi🤣 ne peki o , benim ilk haftalarda başladı, ve göğüslerim çok büyüdü, 75 tim 85 oldum, 11 haftalığız, doğuma kadar 110 olurım🤣🤣😱
Ctntsgk Askile bende 11+4 oldum aynı durum bende başlardan beri var bilen anneler de daha da kaşıntısı acısı olur diyorlar hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi de önemli değil gerisi ☺ Herşeye bebişler için katlanıyoruz😃