deletedmom150 Arkadaşlar ben aydında yaşıyorum. Ahududu yaprağı çayı bulamadım siz nerelerden buldunuz?
Grhn deletedmom150 canım istanbulda olduğum halde dktorum bulamazsın dedi . N11 den sipariş ver dedi ordan getirttirdim
Radyolojizehra MrsYay canım merhaba ben 2 paket almışım birini açmadım hiç gardolaps dan satıyorum 10₺ istersen alabilirsin bulamazsan. Kargo parası
Radyolojizehra Talentedmom canım merhaba ben 2 paket almışım birini açmadım hiç gardolaps dan satıyorum 10₺ istersen alabilirsin bulamazsan. Kargo parası
Grhn gtitiz23 normal doğum düşünüyorsanız doğumun kolay olmasını , açılmaya yardımcı oluyor , kendi sancınızla doğumu gerçekleştriyorsunz.
Grhn Mrvmerve canım doktorum 36. Haftada 1 fincan içerek başlattı şuan 37 haftalk olduk 2 fincan dedi her gün. Sen sor öyle iç
Nrglahmet Mrvmerve doktoruna danışıp öyle başlamalısın ama o miktarını daha iyi bilir çünkü kişiden kişiye farklılık gösterebiliyomuş, 1.trimester döneminde başlayan bile varmış 🤷♀️
Grhn gtitiz23 tüp bebekle hamile kalanlar da doğurabilir tabi ki . Ama doktorun çatı muayenesinden sonra karar verir. Bir sorun yoksa olur