fsyhslg Kızlar boynumda küçük küçük ten rengimde benler çıktı elle yoklayınca farkediliyor hamilelikten midir ? Var mı böyle sıkıntısı olan
Meleginannesi55 fsyhslg benimde öyle yağ bezesi yada et beni diyorlar bende şaşırdım bir tane falan vardı 8 9 tane olmuş hamilelikte 🥱🥱
Songsong fsyhslg Ben de hamile olmadan önce de vardı belki hormonlardan dolayı olabilir et beni gibi mi
Nehir66 fsyhslg ay bende de bi tane çıkmış karnımın çok aşağısında bazen kayboluyor sonra geri çıkıyor hamilelikte oluyormuş inş geçer ama ya🙊
Gamm fsyhslg ben sırtımda çıktı et benleri beni normal benim et benime dönüşte . Vücudumda hiç et beni yoktu ilk defa oldu hamilelikten ☹️
fsyhslg Songsong küçük küçük canım böyle boynumda pütür pütür şeyler oldu öncesinde vardı bir iki ama arttı
Gamm fsyhslg inşallah canım benim koltuk altım boynum filan da karardı resmen göbek deliğimim etrafı da çok tuhaf cidden. Kararmalar geçer ama benler geçmeyebiliyormuş galiba ama inşallah geçer bende hiç hoşlanmıyorum 🤷🏻♀️
Nml06 Merhaba, benimde boyun çevremde yağ bezesi gibi türedi ellemiyorum da ama saçım takıldığında falan canım acıyo 😖☹️ Bu hafta doktoruma soracağım 🥺
Nml06 fsyhslg Doğrudur ama et beni mi yoksa yağ bezesi mi yoksa sivilce mi hiç anlamadım ya arada elim gidiyor canım sokılıyo çok büyük değiller minik minik ama birden fazla olması 😟
Erenveannesi fsyhslg hamilelikten dolayı artabilirler. Fakat hamilelikten sonra geçmeyebilirler. Cildiye hamilelikten sonra yakıyor. Hamileyken yakmıyorlar bilginiz olsun.
Gigi89 Nml06 şimdi gördüm postunuzu ben de az önce aynada sağlı sollu minik minik benler gördm minik et benleri. İnşallah geçerler doğumdan sonra:(