burcuatakann Kızlar yenidoğan bebek bezi için hangi marka aldınız yada alacaksınız acaba.Ben prima ve sleepy arasında kaldım ama bu markaların kendi içlerindede çeşitleri var kararsız kaldım
ik0 burcuatakann Bende sleepynaturel aldım😊İnstagramda mühendisinoğlunu takip et istersen ürün içeriklerinini inceliyor.✌🏽
Canan_olg burcuatakann Ben ilk 3 ay sadece prima premium care kullancam 3 aydan sonra sleepy e geçicem ilk aylar çok hassas pişik ve yara olama ihtimali çok fazla ondan böyle yapmaya karar verdim pişik kremi de bepanthol baby veya mustela arasındayım
Luisluis Epey araştırdım minies denemeyi düşünüyorum ama emin değilim. Açıkçası fiyat açısından da minies e daha sıcak bakıyorum. Ucuzdan pahalıya gitmek daha iyi olacak gibi 😂 Sleepy düşünüyordum ama sızdırma şikayeti çok çok fazla. Minieste de pamuk toplanıyor gibi şeyler var kararsızım henüz
Goncaemrah burcuatakann ben sleepy natural aldım👍👍 primayı içeriğindeki bazı maddelerden dolayı önermediler.
Prensesinannesi_ burcuatakann sleepy sızdırma yapıyormuş çevremdeki kimse memnun kalmadı prima aldım ben
Elsaa İlk oğluşuma prima kulanmaya başladım doğdugunan beri, şimdi 10 aylık yine prima kulanıyor, ikinciyede prima alırım diye duşunuyorum😀
Baloglum93 burcuatakann Prima pek önerilmiyor canım bez değişikliği yapmak istediginde çok pişik oluyormuş bebek o yüzden slepy iyi goon ebbek bezi de iyi can bebe de iyi
Ftsctn_20 burcuatakann ben ilk olarak Prima ile başlayıp daha sonra molfixle devam etmeyi düşünüyorum