NisaMomy 20+2 yim kızlar ne kadarda su içsem tuvaletimi az yapıyorum ya anlamadım bendemi sıkıntı var içtiğim su nereye gidiyor, enfeksiyon testıde yaptırdım sıkıntı çıkmadı. Sizdede böyle sıkıntılar varmı. Kontrolümede var daha😒
Damla123- NisaMomy canım idrar yapamamanın enfeksiyon ile Alakası yok böbrek ile alakası var aldığın kadar çıkarman lazım bir görün doktora ihmal etme lütfen
Rainhn NisaMomy Bende 32 olacağım ama öyle saatte 1 yarim saatte 1 koşmuyorum wc ye henüz ama herşeyde yolunda şükür
EbruIrmakAhmet NisaMomy benimde tam tersi ya su içmeye korkuyorum oyuncak bebek gibi yukardan içtikçe aşağıdan geliyo bence ikiside normal değil neden oluyo acaba böyle böbreklerde bi sıkıntı olmasın 🤔
NisaMomy Damla123- zaten bir haftadır sağ tarafım ağrıyor acaba böbrekmi diye düşünüyorum şubatın başında randevum mutlaka sorucam canım çok sağol😊😘
NisaMomy EbruIrmakAhmet bende anlamadım canım internetten okudum böbrek tembelliği diye bişi varmış ama tam anlamadım korktum valla 🤷♀️ Akşam yatmadan yarım litre su içtim yattım sabah kalktımda tuvalete gittim ama sanki hiç su içmemişim gibi yaptım tuvaletimi anlamıyorum hiç😒
1004nese 2 haftadır sürekli WC yollari 😂 29 haftadan sonra artıyor şimdi 31+3 olduk yarım saat 15 dk bir 😂
Angelllll NisaMomy canım haftandan kaynaklı olabilir biz 36 haftalığız gece 5 dkkada bir falan gdiiyorum 🤦♀️
NisaMomy Angelllll ayy seninkide çok zor canım ya zorlanıyorsundur artık maşallah sana 😊 sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
Talentedmom NisaMomy metabolizmanın nasıl çalıştığına bağlı ben oldum olası bir yudum su içsem hemen wc hamilelikte tabi çok fazla arttı
NisaMomy Talentedmom yok canım benim eskiden normaldi bende öleydim gebelikte böle oldu, yaparkende karnımda baskı hissediyorum çok değişik🤷♀️
Canan06 NisaMomy 37.haftadaym 15 dkkda bir gitmektn uyuyamiyorum gunlerinizin tadını cikarn🙂 20 li haftalarda bnde oyleydm
NisaMomy Canan06 işallah bende sizin haftalarınıza gelirim de tuvalete gitmekten sıkılırım😊 sağlıkla alın inşallah kucagınıza