54321 Kızlar 34+3 günlük hamileyim böyle iç çamaşırım ıslanıyor yarısı ama böylr geldigini hissetmiyorum sıcakta degil su nasıl olur onuda bilmiyorum bir akıl verin bana
Cileklipasta 54321 bence doktorunuza sorun. Benim de ıslanıyordu akıntı mı su mu emin olamıyordum akıntıymış meğer, doktorum da telefonda su o şekilde gelmez demişti. Ama suyummuş diyenler de var yorum yapmak zor o yüzden 🤷🏻♀️
Linosum 54321 bence de bi git geldigi an farketmiyosundur sicaktir sen farkedene kadar soguk olur falan suyu azalir bebegin allah korusun bence hemen git
Linosum 54321 bence de bi git geldigi an farketmiyosundur sicaktir sen farkedene kadar soguk olur falan suyu azalir bebegin allah korusun bence hemen git
SedaYaman Benim suyum da böyle geliyordu damla damla gelip çamaşırımı islatiyordu doktorunu ara bence
SedaYaman 54321 doğumuma 2 hafta vardı benim suyum.bitmis damla damla gelerek acil sezeryanla aldı suyum yok sancim yok açılmak yoktu
Buseeeeee Canım artik doğumun yaklaşmış bende hep test yaptırdım meğersem o şu değil akıntımis şu birden boşalır m.etme normal bu aylarda sarı köyü akintin artar çamaşırın uslanır ama için rahat etmiyorsa git doktoruna sana test yapsın.