Merhaba,
Forumda ank şeh has.epeyce övülüyordu. Bende zar zor bir yerlerden de tanıdık bularak gittim, son haftalarıma yaklaştığım için sıra almak güç ve haliyle son hafta gittiğimden de adam akıllı bakmazlar mantığıyla... yani diyebeleceğim sayılı şeyler var. Allah ihtiyaç olmadıkça hiçbir hastaneye düşürmesin ama buraya hiç düşürmesin. Çok özel bir yerden referanslı giderek bile! Hastane güzel, verdikleri hizmet tamam o da nizamiye gibi ama doktor olmuşlar, insan olabilmişler mi diye çıkışta sordurtuyor, maalesef. Kendimde birçok sağlık işletmesinde çalıştığım için gözlemlerime göre, özel hastaneler hakikaten tadından yenmez. Özel hastane delisi değilim, devletin verdiği hizmetten tabiki yararlanmamız gerek, tamamıyla özel olsun demiyorum; fakat gerçekten bazı bölümler için özel hastaneler şart. O kadar hızlı ilerliyor ki her şey baş döndürücü ve gelen giden anne adaylarını birkaç soru sorarak endişelendirmesini çok iyi biliyorlar. Elbette soru sorulacak ama özellikle kadın doktorların bu konudaki tavırları sanki hemcinslerine cephe almış gibi....sıfır bilgim olarak o hastaneden çıksam herhalde ağlamaktan heder olurdum. Eğer gerçekten imkanınız varsa özel olarak gidip görüşeceğiniz bir hastaneniz daha olsun. Şehir Hastanesi kadın doğum bölümüyle benden sınıfta kaldı.