Sinanbusra Kızlar 18+5 hamileyim ve diş ağrım var ne yapmam lazım ilaç kullanmak istemiyorum yardımcı olun lütfen
Nehirkaya25 Sinanbusra suan bulunduğun haftada disciye gitsen tedavilik bisey varsa yaparlar canim ben senin haftanda umursamadim evde kendim geçirmeye calistim 30. Haftadan beri her iki cenemde 4 tane curuk olustu gidiyorum mudahale etmiyolar suan 39 haftalik hamileyim en cok dis cekmek icin dogurmak istiyorum ihmal etme 😫
Deletedmom137 Sinanbusra tuzlu su yap o halde canım birde karanfil yağı kullanıyolar bi araştır istersen
Mervehatun Dişciye gitme ıhtımalın yokmu benımde dişlerimde tel var ayda bır kontrolum var ıkı aydır gıtmıyorum mide bulantılarım gecsın gidicem
Esranisa Nehirkaya25 millet hamişlikten son aylarında uyuyamaz ben diş ağrısından uyuyamıyorum allah yardımcımız oldun dayanılacak bişey değil🥺
TwinsmomDA Nehirkaya25 24 teyim. Eğer cekiyolarsa cektircem hic uğraşmak istemiyorum çünkü dolgu tutacak yeride yok.
ikiprensannesiiii Canım gün de 3 defa parol hakkın var aynısını bende 1 ay önce çok kötü bir şekilde yaşadım tuzlu su , karanfil hicbir ise yaramadı parol dene bi de 3 ayı geçmişsin tedavi olabilirsin demişti bana doktorum