Esrakurukuz 😊hayırlı olsun ikiz benimde oğullarım olucak 34 haftalığız , bebim aşermem kusmam hiç olmadı, şeker tansiyon problemi de olmadı yürüyüş yaptim 28.haftaya kadr hergün , ilk 9. Haftada kanamam oldu hastane kaldim ve ilk haftadan beri doğuma kadar progestan kullanıyorum hala , vitaminlerinizi eksik etmeyin folik asit kullanmayı ilk 5 ay hiç birakmadim ben doktor bırakablirsin dediği halde , 57 ile basladim 72 kiloyum şuan cok dikkat ettiğim halde , kılo alimi da bunye meselesi tabi , halsizlik olabiliyor tabi yeme konusunda daha cok protein ağirlikli beslendim ,30lu haftalardan itibaren büyük ağirlik oluyo dişari cıkıp alişveriş yapmak filan mumkun değil ki doktorda yürüyüş yasak dedi oyuzden ben herşeyi cinsiyetleri öğrendikten sonra almaya basladim gerek netten gerek magazadan bitiitdim 30. Haftaya kadar , her geçen hafta diğerini aratıyor ciddi anlamda sikayetler olabiliyor tabi hayırlısı 37 haftada alicak doktorum benımde riskli gebelik tabi ki iki bebeği taşımak tek bebeğe göre kıyaslanamaz bile