Atlasozanb Happy Mom kullanan kadın arkadaşlarım ❤️ Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bir erkek annesi olarak 26+2 gebeyim 🙏🏻 Ve karnım büyüdüğü İçin duşa girdiğimde bikini bölgemi temizlemekde zorluk çekiyorum . Yani eğilemiyorum göremiyorum temizliğimi düzgün yapamıyorum içim kötü oluyor. Yani danışmak istediğim şu bikini bölgemi hangi yöntem ile yada hangi ürünle nasıl temizleyebilirim . Bana yardımcı olun lütfen 🙏🏻 ❤️
TwinsmomDA Atlasozanb millet kuaföre git dicek şimdi 😁 ben gidip birine açamam mesela. Benmde büyüdü artık aynayla halletmeyi düşünüyorum
Nisaakan_35 Atlasozanb ben orayı kızkende eldivenle alıyordum bu muayene eldivenleri varya pıt pıt yoluyorum en temizi 1 ay gidiyor
rumeyssa herkes ağda diyecek ama sende sanırım hamilelikte ağdadan korkanlardansın :))) aynayla çözebilirsin belki
Damla123- rumeyssa yaaa kanayan yaram resmen ☹️ Ağdayla çok çok incelmişti. Ama başta lekelenmelerim oldu o sırada gidemedim doktora gidersem de alttan muayene eder belki diye içim kanaya kanaya permatiğe vurdum. Geçen gittim kuaföre kolumu bacağımı aldırmaya normalde hiç acımayan canım ay nasıl yanıyor. Can tatlılığı yapıyor hamilelik galiba 😂 dedim ben aldırmıyorum bikini bölgesi falan bir yanım diyor dayan 2 dk bir yanım tabi ağır basan taraf yapma
Dibeee Tüy dökücü zararlı o kibende aynı dertten muzdarip im doktorum agdaya gitme dedi nasıl alcam aklıma tüy dökücü geldi
Emin_e Ben kuaföre gitmiyorum icime sinen bir yer bulamadim, aynayla ve jiletle hallediyorum, kararma oluyor tabi onu da sonrasinda pudrayla halletmeye calisiyorum.. tuy dokucuden emin olamadim zarari ve tahrisi cok olur diye...
Ygttt Nisaakan_35 alt kısımları çok acıyor bende deniyorum bazen eldiven i ama tamamini almadan bırakıyorum her seferinde, nasıl dayanıyor sunuz siz
Deletedmom317 Epilatörle alıyorum ben. Jiletle aldığımda kaşıntı oluyordu sert çıkıyordu. Şimdi çok uzatmadan haftada bi temizliyorum
26mrv Atlasozanb 36 haftalığım bende jiletten başka elden bişey gelmiyor resmen cebelleşiyorum Banyodan çıktığımda resmen yorgunluk oluyor üzerimde 🤯
Sunshine1 Sir ağda ile hiç acımadı küçük bölgeler şeklinde aldı kuaför ben eve çağırdım çünkü yatıyorum sadece 5 dk sürdü 2 ay gidiyor temiz