Sinem1- pink01 yok denecek kadar az bebeğin kalp atışını duyduk dedi yarında hastahaneye gideceğim kendi doktoruma
Siyahkelebek Allah esirgesin bir şeyi yoktur bebeğinizinde sizinde ama riske atmayın isterseniz. Acilinde kadın doğum olan bir hastane bulup gidin. Bana da normal denmişti ve ben de ilk gebeliğim olduğu için ihmal etmiştim. progestan başlatabilirler size
Sinem1- Siyahkelebek kullanıyordum kesmişti ağrı leke olmadı diye bugünde biraz oldu yarın gelin dedi Eşim askeri personel gidemiyorum her istediğim zaman o yüzden yarın gideceğim buradaki hastahanede kalp atışı duyuldu hala leke gelmiyorsa kendi doktorunuza gidin dedi
Siyahkelebek Sinem1- inşallah güzel haberlerinizi okuruz burda🥰 çok geçmiş olsun. Eşiniz gelene kadar bol bol dinlenin lütfen
Sinem1- Siyahkelebek çok teşekkür ederim en yakın zamanda yazıcam Allahım kimseyi böyle bişeyle sınamasın verende o alanda ama hayırlısını nasip etsin hepimize ❤️
Siyahkelebek Sinem1- gebe kalabilme şansına sahip olduğumuzu böyle tecrübelerle öğrenmeye de çok şükür 🙏🏻 güzel olacak sizin için de eminim