bebegimmm16 Kızlar 16 Aralık kürtaj oldum hala hasta olmadım çok korkuyorum herhangi bi durum yoktur inşallah 37 gün oldu 😢
Zsnbr bebegimmm16 bende kürtajdan sonra 20. Gün adet oldm ama tam 1 haftadır böylr tam anlamıyla sökülmedi sinir oluyorm bi süre gidiyor sonra hi bakıyorm Hcbsy yk. Snde 40 gün bekle snra git OlmaZsa
sdnrkya bebegimmm16 çok geçmiş olsun tamamen bittikten sonra geldiyse yine az az onu adet sayabilirsin ama 40 gün olduktan sonra gidersen daha emin olursun ultrasonda bakar doktor bi sorun yoktur insallah
World bebegimmm16 ben 17 aralıkta kürtaj oldum ve dün geldi adetim. 45 güne kadar normal kabul ediyorlar.
Serpiltsn bebegimmm16 canım merhaba bende 15 kasımda oldum kürtaj hala gelmedi adetim doktora gittim iki defa ikisinde de tarlusal verdi bi kutu bitirdim olmadım diğer kutu da yarın bitiyo umarım olurum :(
bebegimmm16 Ya kürtaj sonrası bir iki gün kanamam oldu kesildi sonra bi hafta on güm sonra gene oldu az wz ama sanırım o adet değil canım adet 30-45 gün içinde oluyor
Esila300920 Zsnbr benim kurtajdan 26 -28 gün sonra adet dönemim olmustu. Her zaman 26-28 günde bir olur.
esereaa bebegimmm16 ben de 38.gün de adet oldum. 45 güne kadar normal sayılıyor. Youtube da Jale Dal Ağca var kadın doğum uzmanı düşük sonrası yaşananları anlatıyor kafandaki sorulara tercüman olur diye düşünüyorum geçmiş olsun canım
Zsnbr Benm normalde 26 günde bir oluyordum 4 gün sürüyordu işte kürtajdan sonra 20. Gün oldm ama 7 gün oldu hala tam anlamıyla kanamam olmadı olcak mı yada ne zaman bitecek Bilmiyorm ua
bebegimmm16 Serpiltsn canım ihmal etme tekrar git doktora ne kadar sürede olman gerekiyormuş onu içince öğren mutlaka
Serpiltsn bebegimmm16 gittim bi hafta önce muayene etti hormon tahlili yaptırdı hersey normal cıkınca bi kutu daha ilac önerdi ilacım bugün bitti bi hafta daha beklicem olmazsam artık rahim filmi çekinmek zorunda kalıcam
Ozlemkubra bebegimmm16 ben kürtajdan sonra adet olamamıştım 60gün geçmişti doktora gitmiştim söktürücü verdi o bitince adet olmuştum herhangi bi sorun yoktu ama kürtaj sonrası rahimde