Astunazmn Kizlar pazartesi kan verdim adetime iki gun vardi gecen persembe kan verdigimde 0,12 idi bugun sonucu aldim 0,100 cikti ama dn hafif kanama gbi pembe kan geldi böyle olup yukselen oldu mu cunku yumurtam gecen pazartesi catladi
sdnrkya Astunazmn adetin geçmiş olsa canım belki geç döllenme olabilirdi çünkü 2 falan ciksa yukselenler oldu bende dahil ama değerin çok düşük bekle istersen
1Vera_ Astunazmn inanın erken öğrenmek iyi değil. O yüzden akışına bırakın. Daha bir hafta olmuş yumurtlayalı. Ben Yumurtlamadan 10gün sonra öğrendim defalarca kan verdim değerler iyi mi artıyor mu diye insan daha çok strese giriyor. Şuanda sizin olsa bile çıkmaz çünkü çok erken. Döllenmiş yumurtanın rahme ulaşması 6-7 gün sürüyor ki orada tutunması lazım sonra kanda hormon salgılanıyor.
Astunazmn aayseegul ama bunun dollenmesi yerlesme sureci var yani belkide erken suan yuksek cikmamasi
aayseegul Astunazmn aynen olabiir tabiki bende adetime üç gün kala kanda baktrdığımda 3,34 dü ama olmamıştı maalesef inşallah vardır canm
minikmelegim_ Benimde bir kere 0,100 cikmisti ve gebelik olmadi. Insallah hayirlisi olsun ama zannetmiyorum ben oldugunu :/
Astunazmn 1Vera_ aynen ya vala hastaydim kizlae hala da cok hastayim ondan yaptrdim ölüyorum agridan butun sirtim tutuldu agriyo :(( ilsc kullanamıyorum 😭😭😭vardir diye oy vala cok zor olmasa giderum serum yerdim ama suan bekliorm acılarla 😕 cok hastayım
Astunazmn 1Vera_ buarada dun yedigun gecti ya yumurtalamadan snra hafif pembemsi kan geldi snra yavasca kesildi minnacik kahve akinti geldi sonra kesildi smdi sarimtirak gelio yigun sekilde acaba bebis yeni mi yerlesmeye çalışıyo dersin
Astunazmn Astunazmn yani dun hafif o pembemsi kanama geldi yanlis yazmisim acaba suan yeni mi yerleşiyor