Aysegul159753 Arkadslar gebelikte ton baligi yeniyormu yenir diyende var yeme diyende kararszm calsrken balik yapamiyorum
aybukeasya_2016 Aysegul159753 Ben yeniliyor diye biliyorum hatta yiyordum 1 ay öncesine kadar sadece bazı balıklar yenmiyor onlar da civa oranı yüksek olan balıklar yenmiyor internetten bu konuyla ilgili yazilar okuyabilirsin
Mlkdurna Aysegul159753 bn onun pişmişligine pek güvenmiyorum tavada iki taraflı kızartıyorum az öyle yiyorum çokta güzel oluyor😋
hamiszns Aysegul159753 yenir ama az yenir. tüm konserve ürünlerinde civa barındığı için çok fazla tüketilmemeli diye biliyorum. arada sırada yenilebilir az bişi. ben bazen yedim salatada felan
Gzemarss Bende merak ettim evde de vardı araştırdım pişmiş midir diye pismistir haşlanmışdir en azindan diye.okumuştum emin olamadım yemedim
aybukeasya_2016 Aysegul159753 Ben düzenli olarak balık yiyemiyorum malesef kokusundan dolayı ağır geliyor 1 ay falan oldu en son tiksindim yiyemedim bidaha😑
SinemBsglu Dip balıkları civa oranları yüksek olduğu için bebeğin beyin gelişiminde zararlı ve yenmesi önerilmiyor diye biliyorum bende hiç yemedim o yüzden diğer balıklardan tüketmeye çalışıyorum
Faray Aysegul159753 Canım haftada 200 gr üstü konserve ton balığı yüksek civa içerdiği için yenilmiyor.
rabnaz6822 Aysegul159753 kendi doktorun ne derse onu yap hiçkimseyi dinleme 💁🏻♀️Benım doktorum aynı bu şekilde söyledi”onu yeme bunu yeme demiycem ve ton balıgı yiyebilirsin “dedi . Ki çoğu doktor önermiyor ama benım gebeliğim hamile değilmişim gibi geçiyor çok şükür 🙏kendi doktoruna danış🙆♀️