BozAilesi [silindi] hayırlısı olsun canım inşallah salı günü yazacam bende buraya erkek hissediyorum bakalım 🥰🥰
RuzgarsMommy 11 oldum annem karnın çıkmış dedi 57 kiloyum midem çıkıyor zannediyordum ama ilk defa karnimi inceledik😁 ve sol tarafimda minik cikinti var
RuzgarsMommy Bugün doktor kontrolüm vardi doktor cinsiyet tahmininde de bulundu şaşırdım beklemiuordum kız dedi bu ağustos hep kiz galiba 😁😁
BozAilesi [silindi] 3 kere girdim ultrasona göstermedi ilk ikide erkeğe benziyor değişebilir de dedi :)
[silindi] BozAilesi ay bu sene erkek senesi galiba hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallaah 💙👼🏼😇
inancin_annesi BozAilesi tam olarak bugun 11+4 hiçbişi hissetmıyorum 😀😀😀 sadece hafif mide bulantısı ama geceleri ilaç içip yatıyorum. Akıntım oluyor ama ara ara beyaz dogun sizin oluylrmu?
Nesslihan Ben de bugün 11+4 teyim 🥰. Pek bir belirtim yok. Sadece sivilcelenme oldu bazen sol göğsünün içi ağrıyor öyle geçiyor günler☺️
Anonimmama Aysegul159753 benim doktorum ton balığını yasaklamisti ama onun haricinde haftada iki gün kırmızı et ve balık ye demişti.