Slna Kızlar ovulasyon takip ediyorum bugün yumurtlama gördüm resim atayım, sorum şu olacak dün gece birliktelik oldu hatta gece 3 gibi falan yani bugüne baglanmis oldu. Sizce bu gece tekrar yaşamalı miyim?
Berrin123 Slna yumurtlamayı görünce o gün ver ardından gelen 2-3 gün her gün yapın. Duş almadan uyuyun. Sabaha alın. Ayaklarınızı biraz yukarı kaldırın. İnşallah olur 🙏🏼
Slna Tugce1803 tugcecim merhaba hatırlarsan senin verilenle almıştım ov. Testlerini canım. Ben hatırladım seni :)) takvime göre gitseydim 3 günüm vardı bugün gördüm, dün geceki birliktelikten sonra yumurtlaiklar o meniyi almaz mı ki
Tugce1803 Slna dün gecede yapmanız iyi olmuş canım ama bu gecede saat 12 yi geçmeden yine yapın sonra duş almadan uyu somra tekrardan bak çatlama olmuş mu diye korkma hiçbirşey olmaz zaten önceki günler çok sık ilişki olmuyor bugünleri bekliyoruz sonuçta😊
Ladygirl Tugce1803 tuğçe yakı yapıştırdım dün gece bugün çıkardım üzerinde aslan resmi olandan hiç ama hiç yakmadı ısı verdi o kadar çok kişi abartmış abartıldığı kadar yokmuş. Ama şöyle yumurtam sağ tarafta büyüyordu orada minik sızı oldu bilmiyorum ne oldu:)
Tugce1803 Ladygirl benim dün yumurtlama devam etti bende dün yapıştırdım roll marka benim baya yakıyor bugün dış alıp yeniden yapıştırdım
Ladygirl Tugce1803 canım naptın değerlendirebildin mi ben 13 ve 14 değerlendirebildim bu ay fitil kullandım ara verdim bu aydan umudum yok brde benim eşim çok yorgun oluyorya bu millet 5 gün nasıl yapıyor anlamıyorum bizde mi sıkıntı var acaba
Tugce1803 Ladygirl ayın 19 u yumurtlama günümdü hatta değerlendiremedim demiştim eşim nöbetçiydi 20 si devam etti yumurtlama o gün değerlendirdik 21-22 de değerlendirdik bugün son günümüz bugünü de değerlendiricez canım
Ladygirl Tugce1803 hadi inşallah tuğçeçim bişey sorcam doktora gittim geçende hormon testi istedi ya elime küçük kağıda istediği hormonları yazdı. Şimdi ben tekrarmı kadın doğumcuya randevu alıp doktorum bunlarımı istedi dicem ay yardım et hiç anlamıyorum bu işlerden ya yoksa başka bölümemi gitcem
mucizemibeklerken17 Ladygirl canim sabahtan doktora gittiginde o sana tahlillerin girisini sistemden yapar. Sonra kan verme bolumune gidersin kan verirsin. Öğleden sonra da sonucunu alırsın.
Tugce1803 Ladygirl canım sağlık ocağı yapar diye biliyorum ama devlet hastanesinde adetin 2.günü gidip hormon baktırmak istiyorum de içinde bunlar da olacak değil mi diye sor başka doktor istedi deme hiç
mucizemibeklerken17 Canım naptin bilmiorum ama spermler 2 gun hatta cok saglikli ise 3 gun canli kaliyor. Ama sen riske atma beraber olsaydın. Gerci 3 gun olmuş sen baslik acalı 🙈
Ladygirl mucizemibeklerken17 doktor başka doktorun istediği hormon testini yapar inşallah bazı doktoralar tersliyorda evime yakın yere gidicem
Ladygirl Tugce1803 hııı demiyyim mi sağlık ocağı yapmıyor bizim burda ilçedeki hastane yapıyor işte doktor erkek terslerse diye korkuyorum başka doktor istedi hormon testini sonuçta of ne zor işler
Tugce1803 Ladygirl tersleyemez canım öyle Bi hakkı yok o terslerse sende gider şikayet edersin bu kadar basit yani hiç korkma git iste
Ladygirl Tugce1803 tmm teşekkür sağol tuğçecim 🙏🌸 bu arada fitil benim sarı akıntıyı kesti önceden çok kokulu gelirdi bu iyiye işaretmi bilmiyorum..