Zynp01 vuslatim34 canım o belli olmaz bn hamileyken hiççç belirti yoktu adet olcam sandım hep meper hamileymişim
Destkar maviruhum ben de burada bekleyeyin.Birileri İle beklemek çok güzel çünkü🌸Peki hiç belirti var mı.Ben de yok.Her ay kendi kendime uyduruyordum bir şeyler bu ay uydurabileceğim bir belirtin bile olmadı😄
DuhaninAnnesi Destkar ay hadi hayırlısı canım benim pazar olmam lazım ama korunmayı bıraktığımdan beri düzensizlesti 🤦🏻♀️ o yüzden emin olamıyorum sadece bu ay adet bitiminden beri gün aşırı değerlendirdiğimiz için ihtimali yüksek görüyorum 🙊 inşallah yaaa
Destkar maviruhum ben de burada bekleyeyim.Birileri İle beklemek çok güzel çünkü🌸Peki hiç belirti var mı.Bende yok.Her ay kendi kendime uyduruyordum bir şeyler bu ay uydurabileceğim bir belirtim bile olmadı😄
Destkar DuhaninAnnesi o halde heyecanla bekliyoruz.İnşallah hayırlısıyla vardır ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Semin2123 Kızlar benimde adete 10 gün kala göğüs ağrısı kasık ağrısından öldüm. Hasta olacam sandım ama şu an 4 gün var hastalığıma tüm belirtilerim gitti 😔
Adile_demr Semin2123 walla canm bende owulasyon yaptm 27 sine olmam lazim normalde gunum 29 da 2 gun erken yumurtladim heycanlaa beklicem o gunu insaalh ikimzde gebeyizdir
DuhaninAnnesi Destkar hiç varmış gibi hissetmiyorum ama hayırlısıyla inşallah ya 😏 hatta hiç olmicakmış gibi geliyor
sdnrkya Bugün olmam lazım korkuyla bekliyorum ayagim tuvalette arada kasıkta batma var o kadar başka hiç bise yaşamıyorum 🙄
maviruhum Deletedmom411 yaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, ben test yaptım negatif 😔