Dysn Sigara kahve bunlar boş allah vergisi annem kardeşime hamileyken hamilelik psikolojisini bozdu günde iki paket sigara içiyordu maşallah kardeşim doğdu da büyüdü de şimdi 8 yaşında
Aycelf2 Herşeyden önemlisi bebeginiz ona nasıl bu kötülüğü yapabileceksiniz ki ona yarasın diye vitamin alın güzel beslenin ama bir sigarayla bütün emeklerinizi bisa çıkarırsınız o karninizdaki sabiyi düşünün acıyın ona
teachersrn Esilamm 2 sene önce bırakmıştım bi kere bile içmedim hamileliğimin başından beri canım acayip istiyo ama yine içmedim emzirme süreci de var ama hayalim bi büyük kahve ve bi paket sigara alıp midem bulanana kadar içmek tabi bunu ne zaman yapabilcem bilmiyorum 😔
Elif1ekim Esilamm içme lütfen sen sigara içerken bebegin içerde boğuluyor elleri ile yüzüne dokunuyor korkuyor video su var izle içmezsin
MeLikeKkbarutu Esilamm Sigara içmeyenler pek anlayamaz bu durumu, eğer seni çok sitrese sokuyor ve sıkıntıya düşüyorsan içine çekmeden 1 tane iç ve rahatla. Yoksa sböyle hem kendini hemde bebeğini sitrese sokuyorsun.
Aycelf2 MeLikeKkbarutu tamamen saçma düşünüyorsunuz emin olun ki sigara stresten dha fazla zarar verir karnındaki bebeği nasıl zehirlersiniz bu kul hakkına girer
NaimeYilmaz MeLikeKkbarutu öh yani baya baya iç demıssın 😂 Tebrık edıyorum . İçse birsey olsa vebali size olcak bunudamı hesaba katmıorsunuz iç demeeydınz bare hayretlik bir durum