nilinannesiii Adet düzensizliği yaşadığım için adete göre hesaplanan gebelik 7 hafta ama az önce doktor 4 haftalık bir kese görüyorum dedi. Beta sonucum ise onbinlerde olması gerekiyormuş öğleden sonra sonuç alacağım. sizce neden böyle? 😔
Annesininmucizesi- nilinannesiii geç döllenmedir canım bunun içim stres yapma sakın adet düzensizliğin varmış ya ondan dolayı bilemezsin ne zaman gebelik gerçekleştiğini önemli olan ultrason da gitgşde gelişimini güzel görmek ilerleyen haftalarda kalp atışında duyulur insaAllah
nilinannesiii Annesininmucizesi- işte bugün istenilen değer elde edilirse artık sadece haftadan haftaya ultrasyona gidicem. küçük bir keseydi canım
Annesininmucizesi- nilinannesiii çok normal kuzum 4 haftalık kese küçük olur ben 5+4 te kese gördüm 7+3 te kalp atışını duydum benimde geç döllenmeydi bir hafta gerideydi
nilinannesiii Annesininmucizesi- keseye göre 4 haftalık dedi adet düzensizliği olduğu için hafta fazla çıkıyor canım bakalım öğleden sonra sonuçlar ne olacak .
Dilan-acr Stres yapma benim de adet düzensizliğim vardı şuan 9 haftalık olmamız gerekirken 7+4 üz geç döllenme 🤭
nilinannesiii nilinannesiii 8894,7 çıktı canım normalde 10.000 bekliyordum ama bu sonuçta iyi dedi haftaya gel keseye bakalım iki hafta sonrada kalp atışını duyarız dedi
Gzde_96 nilinannesiii sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 🤲🏻 Bende yarın gidicem de kese gözükürmü çok tedirginim içim biraz olsun rahatlıcak betama da 1 haftadır baktırmadım hiç
nilinannesiii Gzde_96 içini ferah tut canım bana özelde bir dr. dış gebesin dedi ilaç iç düşür dedi ama bir hafta sonra keseyi iki hafta sonra kalp atışını duyduk şükür. rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın