Erkanpasam Bu ay okadar icime dogmustu hamile.oldugum yanilmisim 12 gun gecikmenin uzerine yine hayal kirikligi hayirlisi buymus bu ayda nasipte yok insallah subatta guzel haberler veririz
Zynp01 Erkanpasam inşallah canım bmmde adet 25 ocak ama ümidim yok bnce adet olcam pek ilişki olmadı ovulasyonfa yapmadım zaten geçen ay düşük yaptım
Susamcik01 Erkanpasam kuzum bende 2 senedir uğraşıyorum rabbim büyük ❤️ Benimde nedense hiiiç ümidim yok bu ay ama bakalım daha adet olmadım sabır en güzel ilaç sabret ❤️
AylaNur_ Erkanpasam merhaba canım. Adetinin bu kadar gecikmesi normal diyil...bence bi doktora muaine ol...Bide Kafanan atmağa çalış. Beklemediyin anda gelir o güzel haber inşallah🙏❤😇🌼
Yesmckmk Rabbim kucağını boş bırakmasın kuzum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. ❤️🤲🏻 Hayırlısı ile kucagımıza aldığımız günü göstersin bize
Gizemnaz_ Şubat ayını bekleyecek olanlar burda bekleyelim destek olalım ocak ayı geçti artık bugün adet oldum benim c life macununada başladım umarım oda işe yarar
DiplomaliEvHanimi Ah ahh benim daha gelmedi kizlar 5ocak olmasi lazimdi. Yarin tarlusalin son gunu yarinda sonra daha 1hafta falan beklicem anca gelio gelsede 5.gun femeraya baslasam herlde benimki marti bulacak sonuclat 😞
Gizemnaz_ DiplomaliEvHanimi sen beden 6 günde bitiriyorsun ki 3 günde içebilirsin sabah 2 akşm 2 snra da 6 gün içinde adet olursn cnm yoksa öbür türlü uzun bklersn
DiplomaliEvHanimi Gizemnaz_ oylede iciliyomu 😳😳😳😳 bastan niye diyen olmadi yarin son gunum 2tane kaldi
Gizemnaz_ DiplomaliEvHanimi tbi canım ben 3 günde bitirdim 4 gün sonra yani bugün hasta oldun c life macuna başladım öbür türlü 6 gün ilaç sürüyor 10 günde gelmesini bekle
DiplomaliEvHanimi Gizemnaz_ maalesef canım yarın son günüm Bir ay yedi gun. Bir ay altı gün içinde geldi 🙁 yarın sabah ikisini birden mi yutsam acaba