Kizimmmm Arkadaşlar 27+5iz kızımla. Dün gece o kdr çok kasıklarda oynadı ki bi ara çıkacak sandım o kdr tedirgin etti beni. Alt bölgeme vuruyo. Dün doktor kontrolüm de vardı. Bir sorun yoktu. Gece böyle oldu. Var mı böyle olan? İlk kez oldu.
nhrzmn Kizimmmm Bende haftasonu aynısını yaşadım. Sol kasıkta oynadı hep. Elimle dışarıdan hissedebiliyordum. Hatta kendi kendime dedim az daha zorlasa çıkışı bulcak. :) Ama dün bugün şekil değiştirdi heralde yine karnimda hissediyorum.
1dem Kizimmmm bizde 27+5 iz dun kontrolum vardı. Doktor başı aşağıda hissediyor musun dedi evet kasıklarım da dedim. Erken mi dedim ama hayır sorun yok dedi.
aysenur4 Kizimmmm benimde oluyo tam wajınamın üzerinde bazen hareket edinde sanki popomda bile hissediyorum içinden yani ama basımı ayagımı bilmiyprum 31 haftalık olduk dün yarın doktora gidicem bakalıö ne dicek
Mebos Kizimmmm 30+3 olduk bizde kızımla pazar gününden beri lavaboya girdiğimde bile çıkıcak mış gibi geliyor Bayadır kasıklarımda hissediyorum büyüdüğü in baskı yapıyordur eminim normaldir yani cnm korkma
Haticemre21 aysenur4 benimki de aynen öyle ya dun hele dedm fazla durmaz bu çocuk cikacak 33+4 HAFTALIĞIM bende 🤗🙏
busrabusr Bende 2 gündür bu şikayetten muzdaribim dün akşam doktoruma mesaj attım yarın gel bakalım dedi şu an hastanedeyim bekliyorum bakalım ne diyecek
Duamucizem busrabusr 22haftaligi iki gündür bence çok aşağıda hissediyorum resmen vajinada sanki haber bekliyoruz senden ne diycek doktor yarında beb gidecem ıns sknti yoktur
busrabusr Duamucizem Canım çıktım doktordan rahim ağzı uzunluğuna baktı, iyi dedi olması gerekenin üzerindeymiş magnezyum verdi onu kullan dedi. İhmal etmemek lazım ama yine de 🙏🏼
Kizimmmm Herkes de olabiliyor demekki. Ama gece uyuyunca bişi olcak diye gözüme uyku da girmedi. O kdr rahatsız ediciydi. Dilerim kötü bir şey değildir.
Duamucizem busrabusr oh şükür cnmm bnm rahîm ağzı 21 haftamda 32mm di doktor iyi dedi ama ben tedirgin oluyorum yinede uzanıyorum hep
Duamucizem busrabusr üsten ve vajinal ölçümler farklı çıkıyor bende progestan ve magnezyum kullanıyorum vajinal 32mm cıktı ama içim rahat değil benmde rabbim korusun senin gayet iyi 2.5 altı hatta bazı doktorlara göre 2 nin altı riskli