hava123 Kızlar bu ay klomen kullandım bugun yumurta gelısımı ıcın kontrolum vardı , 4 yumurta oluşmus ama rahim duvarı cok ince dedi bilginiz var mı bi sorun oluşturur mu bu durum
aayseegul hava123 aşılama olucam bende canm kolmen ve çatlatma iğnesiyle olmadı 2 ay denedik.benimde inceydi ve kölem dahada inceltiyor rahim duvarını.ben iğneye başladım o kalınlaştryomus kalınlaşmış dedi dr.belki sende ona baslarsn sonraki ay
Cigdemveminik hava123 kalın olması lazm bebeğn tutunması için ilaç vermedimi doktorunuz estrofem kullanmştm ben birde bol bol nar sık suyunu iç rahim kalınlaştırıyor östrojen hormonu olduğu için
hava123 Ozgee11 ay insAllah yarın çatlatma iğnesi olucam ya ondan biraz kafama taktım öncesinde 3 düşük yaşayınca ister istemez tedirginlık oluyor😔
aayseegul hava123 rapor nasıl çıkarttn canm ben raporsuz gonal f 950 ml 1000 tl verdm sonra yetmedi 450 ml daha verdi dr oda 500
hava123 aayseegul hayır canım özele gidiyorum doktorlara rapor diye belirtince yazıyorlar ben ıkı keredir ozelde ayrı ıkı doktora cıkarttırdım sorunsuz
hava123 Cigdemveminik yaa hayır vermedi dedim hatta boyle cocuk tutunmaz diye bisey demedi catlatma iğnesi verdi doktorları anlamakta zor
Cigdemveminik hava123 sen nar suyu iç arkadaşım bol bol bnde çok işe yaramıştı ilaç kullndğm halde kalınlaşmamıştı bar suyu içerek kalınlaşmıştı