mutser kızlar herkese selam.. malum gittiğimiz hastanalerden fiyat istediğimizde hep yeni yılda zamlanır şuankiler sizin için geçerli kalmaz diyorlardı.. var mı gittiği hastanenin doğum ücretlerini öğrenen.. paylaşırsanız fikir edinmiş oluruz
Happyprincess Mardin Kızıltepe Cihanpol de geçen sene normal doğum 400 tl idi şuan 900 tl. Sezeryan geçen sene 1100-1200 dü şuan 1700 tl. 500 600 tl fark koymuş
Nazenincicegi Happyprincess cihanpole gidiyorum bilmiyordum fiyatlari 1 ay sonra dogumum olck bilgi icin tesekkur ederim
Dilangg Happyprincess merhaba bu fiyata bir gece kalma fiyatı dahil mi? Ben başka şehirde yaşıyorum ama doğuma Mardin'e cihanpole gideceğim telefonda bilgi vermiyorlar
Gul-08 Deletedmom124 hangi hastanede yaptınız ben 2013 te oğlumu Hatay’da mozaik hastanesinde doğurmuştum☺️ Çok memnundum.
Prm Ozge-46 herhangi bir indirim uyguladılar mı peki memur indiririmi vs. Bende medifemaya Hayri beye gidiyorum herhangi bir doğum ücretini konuşmadım daha da bilgi amaçlı soruyorum
Marmarisdeniz bilgihamile lokman hekimin doktor muayene ücreti nedir acaba? Birde memnunmusunuz doktorunuzdan?
Deletedmom127 Ebru_lii çok memnunum gerçekten. Çünkü bir çok özel hastane gezdim ve bu hastaneden çok memnun kaldım. Doktorum da Miray hanım 💗💗💗siz hangi hastaneye gidiosunuz?
Ebru_lii Deletedmom127 Hayat hastanesi Sevgi Demirhana gidiyorum başka ilde çalıştığım için doğum izninde geldim Malatyaya hala karar veremedim doğum yapacağım hastaneye canım
MertAnnesi Istanbulda gittim hastanede normal dogum 1000 sezaryan 1300 kendi doktorunu istersen eger dogumda 300 tl fark istiyolar
Berrasiner MertAnnesi arnavutköy avrupa hospital mi? Eğer orasıysa bende oraya gidiyorum sezaryen 1500 dediler bana. Özel oda istersem 100 tl daha vermem lazımmış hatta
benimkuzum Ben istanbul camlica hisar hastanesine gidiyorum normal doğum 1450 sezeryan 1650 isteğe bağlı sezeryan 3000
Mommy34 benimkuzum muayene ücreti ne kadar ve hangi doktora gidiyorsunuz sgklı olarak mı özel sigorta mı var belirtirseniz sevinirim 😊
s_can_ozcan benimkuzum Merhaba Bnde o hastanede iyi bir doktora başlamak istiyorum varmı önereceğiniz birisi kaç haftalık hamilesiniz bide detaylı ultrason fiyatlarını biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim ☺️
Gulmartin Ztbr sanırım bu konuda en pahalı yerlerden biri Eskişehir malesef acıbademi düşünmek de istemiyorum çok uçuktu orası da.
Ftszgn Ztbr ben de anadoluya gidiyorum daha sormadım o zaman hemen hemen aynıdır benim de. normal doğum görünüyor benim 3500 vardır sanırım
Sabirsizanne16 Ztbr bu fiyatlara ben de inanamadım.Medicana bursa sezaryen veya normal farketmiyor doğum 5071 lira 2020 için
Deletedmom127 Ebru_lii canım ben o kadına 'da gittim. Fakat Allah muhafaza bebiş doğudugunda bi sıkıntı olursa herhalde bu sevgi Hastanesi başka bi hastaneye sevk ediomus bebeği devlet hastanesine yani. Valla o kadın da iyi gibi ama Miray hanım daha candan daha samimi içten anlayışlı. 4 boyutlu renkli sürekli ultrason yapıyo. Çok anlayışlı güler yüzlü.
ays_c Ay-se-tufnk Bende orada doğum yapacam inşallah salı günü rapor almak için gittiğimde fiyat soracam. Bende öğretmenim bizede bir indirimi vardır umarım.