Mrvglsnn Kızlar öncelikle merhaba ,bir bucuk yasında bir kızım var ve 25 haftalık hamileim oğlum olucak isim önerileriz var mı 😊 hiç bir isim şuana kadar işte bu dedirtmedi içime sinmedi 😪
Mrvglsnn Sinemunky cok zormuş ya kız ismi hemen bulunuo aklımda cok vardı ama erkekte yok , kahraman hoşuma gitti aslında 😊
Sinemunky Mrvglsnn aklıma ilk geleni söyledim... yiğit özgür can destan çınar deniz begendigim isimler arasında. Erkek ismi bulmak çok zor gerçekten biz tembellik ettik soyadımız ile uyumlu olsun diye can koyalım dedik 🙈
Mrvglsnn Derin_Demir Derin_Demir genelde masal denilio 😊 ayyy cok zormuşş yaaa bune her dakka düşünür oldum ne koyucam die
Derin_Demir Mrvglsnn valla zor iş ben oğlum olsa demir koyacaktım ama kızım oluyo. İlla uyum aramazsan Demir ya da Kuzey olabilir
Mrvglsnn Derin_Demir Derin_Demir illa uyum olması gerekmio aslında kuzeyde aklımda ama sülalede iki tane var 😱 bide bu sorunsal ondan var bundan var die kendi istediğimiz isimleri koyamıyoruz cocuklarımıza
Derin_Demir Mrvglsnn anladım canım ama bence ona takılma. Ablamın kızı doğduğunda karar verdikleri isim halamın kızının ismiydi düşün. Halamı aradı hala adını buse koymak istiyorum iznin var mı dedi halamda kızıda çok mutlu oldular ve adi buse. Belki akrabalarında mutlu olur bi de bu açıdan bak 😊