RuzgarsMommy pyrzmom off cok heeycanliydi bende izledim onu son sezonu izlemedim bekliyorum final yapmasını
Simgeeee pyrzmom ya cok ağır geciyordu yedi aya kadar günde 30 defa kusuyodum hastanelerde gecti izleyemedim. Halen kusuyorum gnde bes defa 🤦♀️ malesef kendimi veremiyorum cok. agrılar sancılar kusmalar derken zaten son 3 gün artık cok geç 😂
pyrzmom Simgeeee ay kıyamam allah biran önce saglıkla kucagına almayı nasp eder inş o zmn bebişin uslu olsun bol bol keyif yap😘
Osgem2019 pyrzmom şu an gelenlerden you anne with an e ares de çok heycanlı başladı Cuma da sabrina gelcek sex edıcationda boş ve eğlenceli dizi
Tgbayldz Vikings, You, OA, La Casede Papel, Ozark benim en sevdiklerim. ❣️ Tavsiye ederim çok akıcılar
Serenty pyrzmom yazılanların çoğunu izledim aslında.izlemediklerim de var tabi ama onlar da ya tarzım değil yada sevemedim.yine de bakındım mesajlara ilgimi çeken var mı diye
Hlnmstf Sense 8, the 100, lucifer, lion, narcos, bird box, mindhunter, 6 underground, 46, türk işi dondurma, ekşi elmalar, masum. dizi film karışık hepsini ayrı ayrı cok sevdim
Ozgeozcanbora The witcher var bende bu ara ona taktım iyi olan tüm dizileri izledim dizi bulamıym simdide😆
Mlsldy The crown, working mom, vis a vis, elite, atiye son zamanlarda izlediğim beğendiğim dizilerden👍🏻 Dün messiah e başladık o da iyiye benziyor, sürükleyici😶
Nml06 pyrzmom Merhaba, atiyeye yeni başladım..bi gizemi var merak ettiriyor şimdilik tavsiye edebilirim
Aysgl_trl_trn pyrzmom doğaüstü seversen supernatural tek geçerim. Şuan 15. Sezonda 😅 mükemmel dizi. The walking dead var ama telif hakkı olduğu için bölümleri bulması biraz zor 🙄 Fringe var 5 sezonluk Bi diziydi bilim kurgu fantastik güzel Bi diziydi ve tadında bıraktı 👍 Game of thrones bu sene final yaptı mükemmel Bi diziydi oda. kesinlikle tavsiye ederim 🤗