Misssimsek pyrzmom shadow hunters. Yazilislari bu şekilde olmayabilir ama aşağı yukarı isimleri bu dizilerin 😂
Serenty pyrzmom ne tür seversiniz ki ben dönem dizilerini severim.the crown İngiliz kraliyet ailesi ni anlatıyor.regien ,var yine monarşi ile alakalı.you var ama ikinci sezon pek açmadı beni
IpekDefne Bende aynı durumdan muzdaribim 😄 İzleyip bitirdiğim okadar cok dizi film varki ... Lucifer, Stranger Things, Atiye, Dracula, Masum, Son, .... ve daha bisürrü 😅 Nasıl bişe izlemek istiyosun ben sana önereyiim?
pyrzmom IpekDefne valla konusu akıcı cogu şeyi izlerim böle izlerken sıkılmam lazım meraklanmam o tarz yavas olursa daral gelir bana disaolun ekliycem listeme
pyrzmom Misssimsek tmmdır kendi kendime bulamıyorum izliycek bişi öneri olunca daha cok hosuma gidio 🙏
IpekDefne pyrzmom rica ederim ve kesinlikle kızlar Dangal diye film var onuda izleyin bir kadın olarak insan cok hoşuna giden bir film. Hint yapımı 😊
pyrzmom Serenty you izledim lucifer atiye her telden izledim yani daha cok suc polisiye dogaüstü bilim kurgu psikolojik o tarzlar
Serenty pyrzmom timeliess var bilim kurgu yoklukta gideri var.netflix de yok ama Fringe bilim kurgu seviyor isen tavsiye ederim ilk sezonu biraz yavan ama sonradan çok güzel toparliyorlar.netflixdeki dizilerin çoğunu bende izledim.suan benim de canım skliyor hatta sırf oyuzden gossipl girl e tekrar başladım.
Nrl Alya2101 o kadar beğendim ki anlatamam resmen sevişme sahnesini bu kadar net gösteremezlerdi zaten hamileyim kocamla izlerken şok geçirdik 2 aydır yapamıyoruz direk atladık sahneleri 😅😅😅
Simgeeee pyrzmom la case de papel, vikingler, the 100, the last kingtom, vis a vis, atiye, hakan muhafız, sons of anarchy, teen wolf, the wampire diaries, originals, prison break, 12 monkeys, narcos.. Şimdilik aklıma gelenler 😂
Simgeeee pyrzmom seviyorum izlemeyi, okumayı. Boş insanlarla, boş mevzularla kafa yormak yerine bunlarla ugrasıyorum bende napim 😂
pyrzmom Simgeeee aynen öle bnde aynıyım aksama kadar evde takılıyorum bu dönemi kendime ayırdım bol bol kafa dagıtmaca