Sirius223 valla benn ikinci çocuğum olduğu için pek eksiği yoktu ama en çok giden şeyleri soyliyim iç zıbın bezi sızıntı yaparsa yedekte olmalı ilk hamileliğiniz ise 7-8 tane alın derim e bebekte ,5al 4ode vardı iki set alın derim ama aynı beden almayın çabuk. Büyüyorlar 0-3,,alabilirsiniz bı 4-5tane bi o kadar da yenidoğan alsanız sizi idare eder ağız.mendili. çok giriyor müslin bez.onermem.gereksiz pahalı alt takımları patikli tercih h ederseniz daha kullanışlı olacaktır 3lu yada 4lu takımlardan aldım 3-4tane e bebekte 30,-40tl arası değişiyor sarı etiketler benm oğlumu da vardı sizin ilkse bı iki takımda fazladan alabilirsiniz 50cm 62 cm falan alt açma.minderi işe yarıyor biraz büyüdüğünde bebek bakim örtüsü kullanacağım şuan kafası çok yumuşak olduğu için tercih etmem onu 3aydan sonra göğüs pedi sık lazım olacaktır size göğüs ucu kremi göğüs ucunuz yokssa göğüs kalkanı
Depent hasta pedi gibi doğumdan sonra kullanışlı
Pudra pişik kremi biberon ben lanisoh tercih ettim emzik avent emzik kutusu da aldım
Tulum 0-3aylik aldım 3-4adet şapkalı
Tırnak makası seti
Burun aspiratöru lohusa takimi yedekte bı.pijama daha koyun derim kalın çorap sütünüz gelmezse sağma makinesi alabilirsiniz ben aventin almıştım ilk hamileliğimde oğlum.gogsumu.almadi onu kullandım 4ay
Banyo seti a101den almıştım oğlumda duruyor sünger aldım.e bebekten sadece Dalin şampuan deterjan olarak tecrübeli olduğum.icin normal arielle yıkadım sadece Dalin yumuşatıcı koydum Ariel daha temiz yıkıyor tavsiyem ama organik katkısız falan derseniz pahalı herşey derim 🤗
Hastane için stant aldım 7li balon.icin. İki adet kapı grisine koyacağım iceri de balonla susleriz harf aldım baş harfli balon flama aldım adını elisi kağıdı ile ben yazacağım hediyelikler hazır kapı.susu vs
Bez can bebe ıslak mendil.uni baby alacağım sleepy Molfix falan sızdırıyor oğlumda kullanmıştık şimdilik aklıma gelenler bunlar Canm