LeylaGlayKk GulerDoganAslan GulerDoganAslan hayır hayvan besleyenler için değil iyi yıkanmamış yeşillik iyi pişmemiş ette oluyor.doktorunuz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra rubella ile birlikte yestini yapmıştır mutlaka
Ravza123 GulerDoganAslan ye canım ama Sucuklu sosis li olanlardan yeme iyi değil onlar ne eti olduğu belli değil Mantarlı sebzeli ye
Pcoslubiranne Ravza123 mantar da yenmemeli.Mantarlar dondurulmus oldugu icin ne yazik ki riskli.Benim kuzenim bie restoranda yedigi mantardan zehirlenip bebegini kaybetti ben artik cok sevdigim halde kendim bile yapmıyorum.
Ceren35 GulerDoganAslan ben yiyorum ara ara bir sorun olcagini dusunmuyorum hamur isini abartmadigimiz surece
Elcintugce GulerDoganAslan canım arada bir yemekten bir şey olacağını sanmıyorum yavrularımız Allah’a emanet bide internette bu konuyu anlatan doktorlar var ve çoğu çok olmamakla beraber yiyebilirsin diyor sen gönlünü ferah tut madem canı istedi ye
TugbaLafci GulerDoganAslan ye canım bişey olmaz sürekli alışkanlık haline getirme bide mümkünse yanında kola içme onun yerine portakal suyu tüket fırsatın varsa bende ilk Aylarda yemiştim şimdilik keyfini çıkar bebişim hareket etmeye başladıktan sonra hamburger pizza felan yemek istediğimde vicdan yapıyorum yiyemiyorum 🙄☹
Nevinn Canim bende yedim hatta benim dr um hic kisitlama koymuyo her sey yiyebilirsin dedi ama benim size bi sorum olcak dondurulmus ürün olan pizza yemek zararli mi acaba?
GulerDoganAslan Nevinn kendin yapıp dondurmussan sıkıntı yoktur bence ama hazır dondurulmuş pizzaları bilemem 🙄 Ben hazır gıdaları tüketmiyorum
GulerDoganAslan Pcoslubiranne 😳😳😳 taze mantar kullanılıyor ama yinede dısarıda tavuk mantar vs yenmemeli belkide